Filtrera Hotell

Pris: 244-1541 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Plymouth

Hitta de bästa hotellen i Plymouth, Storbritannien för dig!
Visar 31-43 av 43 hotell i Plymouth. Inga hotell har filtrerats bort!
från 580kr.

Econo Lodge Near Plymouth State University är ett hotell med de mest väsentliga faciliteter. Detta hotell finner du utmed Main St som är belägen nära Plymouth State University och med en klass på 2 stjärnor.

från 585kr.

Välbesökta attraktioner som National Marine Aquarium och Plymouth Hoe stöter du på väldigt nära detta trestjärniga hotell. Med hotellrum från 585 svenska kronor är The Caledonia Guest House inte en del av de mest billiga, men har en fin placering nära Smeatons Tower i Plymouth.

från 593kr.

Ett populärt hotell som fått ett superomdöme är Country Inn & Suites Minneapolis West, MN som påträffas nära Ridgedale Center. Hotellstandarden är trestjärnig för hotellet och tillhör inte skaran av hotell som är mest billiga i staden med en kostnad från 593 kr.

från 613kr.

Best Western Plus Kelly Inn är ett trestjärnigt hotell utformat för firmor och finns längs vägen Annapolis Ln N. Här företagsfaciliteter som rum för konferens, större konferensrum m.m. och med en kostnad från 613 kr per natt.

från 623kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som fått fina omdöme av tidigare hotellgäster så kan kanske det trestjärniga Future Inn Plymouth vara något för er. Hotellet finnes vid William Prance Rd i Plymouth.

från 624kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära Mayflower II och hotellrum med standardutrustning ni kan tänkas behöva för vistelsen. Boendets namn är Radisson Hotel Plymouth Harbor och det går att lägga beslag på ett hotellrum för 624 kronor per dygn.

från 647kr.

På Hilton Garden Inn Plymouth hittar du hotellrum från 647 SEK per dygn och en standard på 3 stjärnor. Detta hotell ligger nära Plymouth Rock.

från 685kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superbetyg är Hampton Inn Suites Plymouth som är stationerat nära stranden. Hotellets standard är på två stjärnor och med ett pris från 685 kronor för ett rum tillhör det inte de billigaste hotellen.

från 703kr.

Blue Spruce Motel & Townhouses är ett 2-stjärnigt hotell utan stort utbud av faciliteter. Boendet anses vara relativt enkelt och hotellets rum har det mest väsentliga.

från 720kr.

Holiday Inn Plymouth är ett 4-stjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna National Marine Aquarium och Plymouth Hoe. Det är nära Smeatons Tower utmed gatan Armada Way som detta boende påträffas.

från 760kr.

Det omtyckta hotellet Best Western Plus Cold Spring är stationerat nära National Monument to the Forefathers. Klassen för detta boende är på 2 stjärnor och med ett pris från 760 kr för en natt hör det inte till de billigaste hotellen i Plymouth.

från 832kr.

The Inn at St. John's är ett 4-stjärnigt golf-hotell med faciliteter som pub, hälsoklubb och restaurang. Hotellrummen är furnerade med det mest viktiga du behöver för natten.

från 1541kr.

Hotellgäster på Turtle Beach by Rex Resorts har ett kort avstånd till att njuta av badstranden i Plymouth. Strandhotellet har en standard på två stjärnor, är beläget vid vägen Main Street Scarborough och har ett pris från 1541 kr och uppåt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Plymouth

Karta över Plymouth med hotell