Filtrera Hotell

Pris: 247-1172 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Columbus

Hitta de bästa hotellen i Columbus, USA för dig!
Visar 16-30 av 161 hotell i Columbus. Inga hotell har filtrerats bort!
från 323kr.

Hotellet Columbus Inn ligger i stadens centrum med en två standard. Ni finner detta boendet jämte gatan Ave och med 323 kronor per natt är det ett synnerligen billigt val.

från 323kr.

Super 8 Columbus är ett mycket billigt hotell med de viktigaste faciliteterna. Det är i Columbus och längs med gatan Carr Hill Rd I at Exit som ni påträffar detta tvåstjärniga boende.

från 323kr.

Det enstjärniga hotellet Americas Best Value Inn Columbus North har hotellrum till priser från 323 kr och uppåt. Hotellet är byggt i Columbus (Norra Columbus) och det tycks vara mycket billigt.

från 323kr.

I Columbus (Norra Columbus) finns hotellet Red Roof Inn Columbus - Ohio State Fairgrounds vilket har en 2-stjärnig standard. Det är på E Dublin Granville Road som boendet påträffas och är bland de billigaste boendena du kan finna.

från 329kr.

Hotellet Days Inn Columbus Fairgrounds är placerat inte mer än en liten bit från sevärdheterna Columbus Crew Stadium, Ohio Historical Center och Ohio State Fairgrounds. Det är ett 2-stjärnigt hotell och med ett pris från 329 kronor per rum är det ett mycket facilt pris på val.

från 329kr.

På Super 8 Columbus Ne hittar du hotellrum från 329 SEK per natt och en standard på 2 stjärnor. Boendet tycks vara synnerligen billigt och du stöter på det i Columbus.

från 332kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på två stjärnor i Columbus (Västra Columbus) och hotellrum med det enklaste ni kan avses behöva. Det går att boka ett hotellrum från 332 kronor på hotellet Red Roof Inn & Suites Columbus - W. Broad.

från 342kr.

Extended Stay America Columbus - East är ett 2-stjärnigt hotell utan stor tillgång av bekvämligheter. Hotellrummen är furnerade med det enklaste du behöver för natten.

från 342kr.

På det väldigt billiga hotellet Extended Stay America Columbus - Airport får ni tillträde till bekvämligheter som är det vanligaste till ett pris från 342 kronor. Hotellet finnes nära Peachtree Mall i Columbus och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 345kr.

Detta billiga hotell stöter du på i Columbus (Norra Columbus), har två stjärnor i standard och hotellrummen har bara det mest nödvändiga. Detta hotells namn är Ramada Columbus North och ni kan boka ett hotellrum för 345 SEK per dygn.

från 355kr.

Columbus-Days Inn North Macon Road är ett 1-stjärnigt hotell i nära Columbus State University. Detta hotell är byggt vid gatan Macon Rd och är ett prisvärt boende i Columbus.

från 373kr.

Detta billiga hotell stöter du på i Columbus, har två stjärnor och hotellets rum har enbart det mest nödvändiga. Super 8 Columbus är hotellets namn och ni kan få ett hotellrum för 373 kronor per natt.

från 374kr.

Hotellet Extended Stay America Columbus - Bradley Park har en tvåstjärnig standard och rum på hotellet från 374 kr. Det billiga boendet ligger i Columbus.

från 381kr.

La Quinta Inn Columbus, ett tvåstjärnigt hotell i nära Columbus State University. Det är på Macon Rd Suite A som boendet påträffas och som klassas som överkomligt.

från 381kr.

Det 3-stjärniga hotellet New World Inn & Conference Center hittar du i stadens centrum i Columbus. Boendet finnes vid vägen Ave och som anses som billigt för plånboken.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Columbus

Karta över Columbus med hotell