Filtrera Hotell

Pris: 220-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phoenix

Hitta de bästa hotellen i Phoenix, USA för dig!
Visar 16-30 av 126 hotell i Phoenix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 329kr.

Detta enstjärniga hotell är billigt och finns nära Celebrity Theater där hotellrummen har det mest väsentliga. Det går att beställa rum från 329 kr per natt på hotellet Days Inn Airport - Phoenix.

från 329kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och är beläget i Phoenix med hotellrum som är utrustade med standardutrustning. Super 8 Motel - Phoenix West I-10 är hotellets namn och du kan få ett rum för 329 kronor per rum och natt.

från 342kr.

De mest väsentliga bekvämligheter finner du på det billiga hotellet Red Roof Inn Phoenix West. Det är nära Maryvale Baseball Park och utmed vägen W Willetta St som du springer på detta 2-stjärniga boende.

från 348kr.

Detta hotell är väldigt billigt, har tre stjärnor, ligger i Phoenix (Norra Phoenix) och har rum utrustade med det enklaste. På Comfort Inn Phoenix North kan du beställa hotellrum från 348 kronor.

från 355kr.

Hotellet Red Roof Inn Phoenix North - Bell Road har en tvåstjärnig standard och hotellrum till en kostnad från 355 kr. Detta boende tros vara riktigt billigt och ni hittar det i Phoenix (Norra Phoenix).

från 355kr.

Det tvåstjärniga hotellet Suburban Extended Stay Hotel at Metro Center har rum till ett pris från 355 kr. Det billiga boendet finnes i Phoenix (Norra Phoenix).

från 355kr.

Hotellet Traveler's Inn har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är väldigt billigt och rummen är försedda med det enklaste och med tillträde till TV (Lokala kanaler).

från 355kr.

Extended Stay America - Phoenix - Midtown är ett 2-stjärnigt hotell i Phoenix nära Sunnyslope Mountain. Boendet ligger på gatan W Osborn Rd och det är definitivt bland de mest överkomliga hotellen i Phoenix.

från 374kr.

Det billiga hotellet Phoenix Motel har endast de viktigaste faciliteterna som tillexempel utomhuspool. Detta hotell har två stjärnor i klass och du påträffar det vid vägen North Main Street nära EdenVale Winery.

från 381kr.

Hotellet Extended Stay America - Phoenix - Metro - Black Canyon Hwy. finner du i Phoenix (Norra Phoenix) med en standard på 2 stjärnor. Det är vid vägen N Black Canyon Hwy som detta boende är beläget och är ett prisvärt val med eget hotellrum från 381kr.

från 381kr.

Det tvåstjärniga hotellet La Quinta Inn Phoenix - Arcadia har rum till priser från 381 kronor per natt. Boendet tycks vara billigt och ni hittar det nära flygplatsen i Phoenix.

från 381kr.

Hotellet Days Inn Phoenix West AZ har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är billigt och rummen är furnerade med standardutrustning.

från 387kr.

Hotellet Sleep Inn North är billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Det är i Phoenix (Norra Phoenix) och på gatan N Ave som du stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 387kr.

Americas Best Inn är ett hotell med 2 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 387kr.

På hotellet A Victory Inn & Suites Phoenix North får du uppleva en standard på 2 stjärnor och rum från 387 svenska kronor. Det är i Phoenix (Norra Phoenix) som du påträffar detta boende och det är billigt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Phoenix

Karta över Phoenix med hotell