Filtrera Hotell

Pris: 220-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phoenix

Hitta de bästa hotellen i Phoenix, USA för dig!
Visar 31-45 av 126 hotell i Phoenix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 406kr.

Ett omtyckt hotell är TownePlace Suites By Marriott Phoenix North som du hittar i Phoenix (Norra Phoenix) och har en hel del tillfredställda gäster. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och är ett billigt boende i Phoenix.

från 419kr.

Med ett kort gångavstånd till flera omtyckta matställen i Phoenix är det billiga Americas Best Value Inn ett tilltalande hotell. Det är nära US Airways Center som detta 2-stjärniga hotell finns med rum från 419 svenska kronor och uppåt.

från 419kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och påträffas nära Grand Canyon University med hotellrum som är inredda med till exempel TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och safebox. Quality Inn & Suites är hotellets namn och det är möjligt att beställa hotellrum för 419 SEK per rum och natt.

från 419kr.

Intill gatan W Thomas Rd finnes det företagsanpassade hotellet Days Inn I 17 And Thomas med en standard på 2 stjärnor. Du kan bli gäst från 419 SEK per natt och det finns exempelvis företagscenter och konferenssal att använda.

från 439kr.

Hotellet Travelodge Phoenix har en tvåstjärnig standard och rum till en kostnad från 439 kronor per natt. Hotellet bedöms vara relativt billigt och ni hittar det nära Maryvale Baseball Park i Phoenix.

från 439kr.

Detta 3-stjärniga hotell är väldigt billigt och är stationerat i Phoenix (Norra Phoenix) där hotellets rum har standardutrustning. Holiday Inn North Phoenix är hotellets namn och du kan beställa rum för 439 kr per natt.

från 442kr.

Det är från priset 442 SEK och uppåt som ni finner på det 2-stjärniga hotellet Econo Lodge Phoenix Airport. Det är nära Celebrity Theater i Phoenix som ni hittar detta hotell och det är jämförelsevis bra i pris.

från 445kr.

Budget Lodge Downtown Phoenix, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Chase Field och Arizona Science Center. Det är nära US Airways Center utmed vägen W. Van Buren St. som boendet hittas.

från 451kr.

Extended Stay America Phoenix - Airport är ett billigt hotell med ett pris från 451 SEK per hotellrum och där ni får tillgång till bekvämligheter som är de mest väsentliga. Detta boende har en tvåstjärnig klass och ligger nära flygplatsen i Phoenix.

från 452kr.

Americas Best Value är ett hotell med de vitalaste bekvämligheterna. Detta boende har en klass på 2 stjärnor och du springer på det nära Maryvale Baseball Park längs vägen N Dr.

från 464kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Extended Stay America Phoenix - Chandler - E. Chandler Blvd. ett läckert hotell med rum från 464 kr och uppåt. Detta hotell hittar du i Phoenix (Ahwatukee) och har en standard på två stjärnor.

från 464kr.

Från 464 kronor kan ni få ett rum på Extended Stay America Phoenix - Chandler, ett hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Detta boende har en tvåstjärnig klass och finns i Phoenix (Ahwatukee).

från 471kr.

Hotellet Howard Johnson Phoenix Airport/Downtown Area har en 2-stjärnig klass och rum till en kostnad från 471 kr och uppåt. Det lite dyrare hotellet finner ni nära El Zaribah Shriners Auditorium i Phoenix.

från 477kr.

I Phoenix (Ahwatukee) finnes detta hotell som är 2-stjärnigt i klass och har hotellrum furnerade med det vanligaste. Detta hotells namn är Clarion Hotel Phoenix Tech Center och det är möjligt att beställa ett rum från 477 kronor per dygn.

från 484kr.

Comfort Inn West är ett hotell med de vitalaste bekvämligheterna. Boendet har 2 stjärnor i standard och du finner det vid vägen N Ave nära Arizona State Capitol.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Phoenix

Karta över Phoenix med hotell