Filtrera Hotell

Pris: 220-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phoenix

Hitta de bästa hotellen i Phoenix, USA för dig!
Visar 61-75 av 126 hotell i Phoenix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 580kr.

Håll dig i god form under tiden du är i Phoenix med motionsanläggningen på det 3-stjärniga SpringHill Suites by Marriott Phoenix North. Från 580 svenska kronor per natt får ni hyra de billiga hotellrummen som bara har det vanliga.

från 580kr.

Ett beundrat hotell är Holiday Inn Express & Suites Phoenix/Chandler (Ahwatukee) som du påträffar i Phoenix (Ahwatukee) och har ett stort antal tillfredställda gäster. Detta boendes klass är på två stjärnor och med en kostnad på 580 kr per hotellrum ligger det nära genomsnittet i kostnad.

från 597kr.

Homewood Suites by Hilton Phoenix - Metro Center är ett populärt hotell med tre stjärnor som fått bra vitsord. Det är ett billigt hotell som är beläget i Phoenix (Norra Phoenix) längs med vägen W Beryl Ave.

från 600kr.

I Phoenix (Norra Phoenix) stöter du på det omtyckta hotellet Hyatt Place Phoenix -North som fått ett väldigt prima betyg av tidigare hotellresenärer. Detta hotells klass är på tre stjärnor och det hör till ett mellansegment i pris med 600 kr per hotellrum.

från 600kr.

Ett omtyckt hotell är La Quinta Inn & Suites Phoenix I-10 West som du hittar nära Maryvale Baseball Park och har många belåtna gäster sedan tidigare. Hotellets klass är på 2 stjärnor och det hör till ett mellansegment i pris med 600 kr för ett rum.

från 613kr.

Det är från 613 SEK och uppåt som du hittar på det tvåstjärniga hotellet Sleep Inn Phoenix Airport. Det är nära Diablo Stadium i Phoenix som du hittar boendet.

från 638kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Burton Barr Central Library och Phoenix Art Museum hittar du hotellet Fairfield Inn & Suites by Marriott som ligger nära Heard Museum. Boendet är ett 2-stjärnigt hotell och det hör till ett normalt prissegment för hotellrum.

från 638kr.

Det populära hotellet Fairfield Inn By Marriott Phoenix North påträffas i Phoenix (Norra Phoenix). Det populära hotellet har 2 stjärnor i klass och priset för ett rum anses inte vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell i Phoenix.

från 638kr.

Med en 2-stjärnig standard finner du hotellrum från 638 kronor på hotellet Best Western Plus InnSuites Phoenix Hotel & Suites. Hotellet ligger i Phoenix (Norra Phoenix).

från 645kr.

Hotellet Best Western Metrocenter Inn har en tvåstjärnig standard och rum från 645 SEK och uppåt. Hotellet finnes i Phoenix (Norra Phoenix) och det tillhör inte de mest prisvärda alternativen.

från 658kr.

På hotellet Holiday Inn West - Phoenix får ni bo med en standard på 3 stjärnor och rum från 658 SEK. Detta boende hittas nära Maryvale Baseball Park i Phoenix och det tros vara bland de billigare för sin standard.

från 664kr.

Holiday Inn & Suites Phoenix Airport North är ett beundrat hotell med många tillfredställda gäster sedan förut och finns nära El Zaribah Shriners Auditorium. Detta hotell är 3-stjärnigt och betraktas varken vara dyrt eller billigt för ett boende i staden.

från 691kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superbetyg är Hampton Inn & Suites Phoenix North/Happy Valley som är byggt i Phoenix (Norra Phoenix). Detta hotells standard är på 2 stjärnor och med ett pris på 691kr per hotellrum ligger det ganska nära genomsnittet i pris.

från 691kr.

Det uppskattade hotellet Hilton Phoenix Airport har 3-stjärnig klass och har erhållits bra utlåtande av tidigare hotellgäster. Detta boende hittar ni vid gatan S St nära Pueblo Grande Museum and Archaeological Park i Phoenix.

från 703kr.

Nära Sunnyslope Mountain springer ni på det populära hotellet Holiday Inn Phoenix Downtown-North som fått ta emot ett väldigt prima omdöme av tidigare gäster. Klassen för detta boende är på tre stjärnor och det tillhör inte de billigaste hotellen i staden, utan hör snarare till medelklassen med ett pris från 703 kr.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Phoenix

Karta över Phoenix med hotell