Filtrera Hotell

Pris: 220-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phoenix

Hitta de bästa hotellen i Phoenix, USA för dig!
Visar 46-60 av 126 hotell i Phoenix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 510kr.

Candlewood Suites Phoenix är ett hotell med de mest betydelsefulla faciliteter. Detta hotell har en klass på två stjärnor och ni påträffar det i Phoenix (Norra Phoenix) längs med N Black Canyon Hwy.

från 510kr.

Det tvåstjärniga och populära hotellet La Quinta Inn & Suites Phoenix Chandler är mycket uppskattat av andra hotellgäster. Boendet hittas i Phoenix (Ahwatukee) vid gatan S St.

från 510kr.

InnPlace Hotel Phoenix North är ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som restaurang, gym och pool (utomhus). Hotellet är trestjärnigt och ni springer på det längs gatan N Metro Pkwy E i Phoenix (Norra Phoenix).

från 517kr.

En liten bit bort från sevärdheterna Enchanted Island och Encanto Park finner du Hampton Inn Phoenix Midtown - Downtown Area, ett tvåstjärnigt hotell som är ganska okomplicerat. Det är nära Heard Museum längs gatan W Catalina Dr som boendet är beläget.

från 542kr.

I en förort finnes hotellet Comfort Inn I-10 West at 51st Ave som har en 2-stjärnig standard. Det är på W Latham Street som du hittar detta boende och bedöms varken vara dyrt eller billigt för ett hotellrum i staden.

från 543kr.

Nära El Zaribah Shriners Auditorium finns hotellet Hilton Garden Inn Phoenix Airport North som har en 3-stjärnig standard. Det är på E Van Buren St som du finner detta boende och med ett pris på 543 kr per natt ligger det ganska nära genomsnittet i pris.

från 543kr.

Hilton Garden Inn Phoenix Airport är ett populärt hotell med ett stort antal nöjda gäster sedan tidigare och är stationerat i öknen. Detta boendes klass är på tre stjärnor och det tillhör en normal prisgrupp för hotellrum i staden.

från 548kr.

Det tvåstjärniga och populära hotellet Comfort Suites at Metro Center är väldigt beundrat av tidigare boende. Det är på vägen N Dr i Phoenix (Norra Phoenix) som ni stöter på detta boende.

från 548kr.

Välbesökta sevärdheter som Arizona Science Center och Phoenix Children's Museum ligger på gångavstånd från hotellet Super 8 Phoenix Downtown. Detta tvåstjärniga hotell hittar du på vägen East Van Buren East Take St Exit i Phoenix.

från 561kr.

Passa på och känna pulsen med träningsanläggningen på det trestjärniga The Clarendon Hotel när ni inte underhåller dig i Phoenix. Från 561 kr per natt får man bo i de väldigt billiga rummen som till exempel har minibar, AC och värdeförvaringsbox.

från 574kr.

Ett beundrat hotell är Residence Inn by Marriott Phoenix som ni hittar i Phoenix (Norra Phoenix) och har många belåtna gäster. Boendets standard är på 3 stjärnor och med ett pris på 574 kronor per rum vilket anses som en vanlig prisnivå för staden.

från 574kr.

Vid N Central Ave hittar ni det företagsvänliga hotellet Hilton Garden Inn Phoenix Midtown med en standard på tre stjärnor. Företagscenter och kemtvätt av kläder är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 574 SEK per dygn.

från 574kr.

Med ett gångavstånd till en mängd omtyckta matställen i Phoenix är det mycket billiga The Phoenix Place Hotel & Suites ett attraktivt hotell. Hotellrummen har ett pris från 574 SEK och det är nära Sunnyslope Mountain som man ni hittar detta 3-stjärniga boende.

från 574kr.

Crowne Plaza Phoenix är ett hotell med tre stjärnor i standard i Phoenix (Norra Phoenix). Det är vid W Peoria Ave som boendet är beläget och boendet tillhör det mittersta prissegmentet.

från 575kr.

DoubleTree Suites by Hilton Phoenix är ett omtyckt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra betyg. Detta boende är billigt och du stöter på det längs med vägen N Street nära Pueblo Grande Museum and Archaeological Park i Phoenix.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Phoenix

Karta över Phoenix med hotell