Filtrera Hotell

Pris: 220-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phoenix

Hitta de bästa hotellen i Phoenix, USA för dig!
Visar 76-90 av 126 hotell i Phoenix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 703kr.

Courtyard Phoenix North by Marriott är ett trestjärnigt hotell med faciliteter som gym, bar och utomhuspool. Hotellrummen är utrustade med det enklaste du behöver för boendet.

från 703kr.

Nära sevärdheterna Chase Field och Arizona Science Center hittar du hotellet Westin Phoenix Downtown som är beläget nära US Airways Center. Med boendets standard på fyra stjärnor betraktas boendet vara bland de billigaste i segmentet.

från 706kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superbetyg är Embassy Suites Phoenix North som ligger i Phoenix (Norra Phoenix). Hotellet har en klass på 3 stjärnor och hotellets pris hör till det mellersta prissegmentet.

från 707kr.

Det 2-stjärniga hotellet Country Inn & Suites By Carlson Deer Valley har hotellrum till priser från 707 kronor. Det är i Phoenix (Norra Phoenix) som ni påträffar detta boende.

från 709kr.

Det företagsvänliga hotellet Best Western Airport Inn har 2 stjärnor i hotellstandard och finns intill S St. Rummen har en kostnad från 709 kr per natt och på hotellet hittar du exempelvis bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och större konferensrum.

från 717kr.

Det företagslämpade hotellet Radisson Hotel Phoenix Airport har tre stjärnor i klass och ligger på gatan N St. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 717 kr.

från 749kr.

Träna kondition med träningsanläggningen på det trestjärniga Hampton Inn Phoenix-Biltmore under tiden du ej utforskar staden Phoenix. Rummen på hotellet har en prislapp från 749 SEK och har det vanligaste.

från 754kr.

Holiday Inn Express Hotel & Suites Phoenix-Airport är ett hotell med 2 stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellets rum är försedda med det enklaste.

från 767kr.

Nära Pueblo Grande Museum and Archaeological Park och inte långt bort från sevärdheterna Chinese Cultural Center och Tovrea Castle at Carraro Heights finner ni Hampton Inn Phoenix Airport North. Med en standard på 2 stjärnor bedöms hotellet vara relativt enkelt.

från 767kr.

Hilton Garden Inn Phoenix North Happy Valley är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra vitsord. Det är vid gatan W Pinnacle Peak Rd i Phoenix (Norra Phoenix) som du påträffar detta hotell.

från 767kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Quality Inn & Suites Downtown ett trevligt hotell med rum från 767 svenska kronor och uppåt. Ni finner detta hotell nära US Airways Center i Phoenix med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 767kr.

Residence Inn by Marriott Phoenix Airport har en standard på 3 stjärnor och en träningslokal att röra sig i under ditt besök i Phoenix. Utrustningen i rummen på hotellet är standardutrustning, och de har priser från 767 kronor per natt.

från 767kr.

Sheraton Phoenix Downtown Hotel är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och väldigt många tacksamma hotellgäster. Det är nära US Airways Center vid vägen N Street som du hittar detta extremt billiga boende i Phoenix.

från 774kr.

På Drury Inn & Suites Happy Valley - Phoenix finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellets rum är utrustade med det mest väsentliga.

från 800kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som påträffas nära Pueblo Grande Museum and Archaeological Park med rum som är inredda med det vanligaste. Detta hotells namn är Aloft Phoenix Airport och det är möjligt att lägga beslag på ett hotellrum från 800 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Phoenix

Karta över Phoenix med hotell