Filtrera Hotell

Pris: 386-1015 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Antwerpen

Hitta de bästa hotellen i Antwerpen, Belgien för dig!
Visar 1-15 av 27 hotell i Antwerpen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 386kr.

Det 3-stjärniga hotellet Sandton Eden Antwerp bedöms vara prisvärt och ligger ganska nära sevärdheterna Vårfrukatedralen (Onze Lieve Vrouwekathedraal) och Centralstationen. Detta boende finns nära Antwerpen Zoo längs Lange Herentalsestraat.

från 410kr.

Ni har ett stenkast bort till några stycken välbesökta attraktioner som Centralstationen och Rubens House (Rubenshuis) från hotellet ibis Budget Antwerpen Centraal Station (formerly ETAP HOTEL). Det är i Antwerpen vid gatan Lange Kievistraat som du hittar detta enstjärniga hotell.

från 435kr.

Ibis budget Antwerpen Port (formerly ETAP HOTEL) är ett billigt hotell som kostar från 435 kronor per hotellrum och där du kan nyttja bekvämligheter som är de mest nödvändiga. Det är i Antwerpen som ni påträffar detta enstjärniga logi.

från 443kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Centralstationen och Rubens House (Rubenshuis) kanske hotellet Leonardo Hotel Antwerp ett fint alternativ. Detta trestjärniga hotell finner du på vägen De Keyserlei i Antwerpen.

från 459kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter hittar du på det billiga hotellet Ibis Antwerpen Centrum. Detta boende har en standard på tre stjärnor och du stöter på det nära Rubens hus längs med gatan Meistraat.

från 464kr.

En kort promenad från Best Western Hotel Docklands stöter ni på de populära attraktionerna Museum aan de Stroom (MAS) och Middelheim. Boendet ligger längs med Kempisch Dok Westkaai i Antwerpen och har en standard på 3 stjärnor.

från 467kr.

Holiday Inn Express Antwerp City-North är ett billigt hotell i Antwerpen med många omtyckta matställen inom kort avstånd. Hotellrummen har ett pris från 467 svenska kronor per dygn och det är nära Museum Aan de Stoom som man du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 472kr.

Populära turistattraktioner som Centralstationen och Vårfrukatedralen (Onze Lieve Vrouwekathedraal) ligger inte långt borta från boendet Hotel Keyserlei. Detta tvåstjärniga hotell finner ni på vägen Van Ertbornstraat i Antwerpen.

från 492kr.

Det 3-stjärniga hotellet Novotel Antwerpen har faciliteter som utomhuspool, restaurang och pub. Detta boende är rätt så billigt och rummen är rustade med bland annat minibar, TV (Lokala kanaler), värdeförvaringsbox och luftkonditionering.

från 495kr.

På Century Hotel har man inte långt till en hel del populära matställen i Antwerpen. Det är nära Antwerpen Zoo som detta 3-stjärniga hotell ligger med rum från 495 SEK och uppåt.

från 532kr.

Det 4-stjärniga hotellet Ramada Plaza Antwerp har hotellrum till en kostnad från 532 kronor per natt. Detta hotell är stationerat i Antwerpen (Berchem) och det är inte bland de mest billiga alternativen.

från 542kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som påträffas i Antwerpen (Ringvägen) med rum som är furnerade med det enklaste. Det är möjligt att beställa ett hotellrum för 542 SEK på hotellet Tulip Inn Antwerpen.

från 543kr.

Hotellet Hotel De Keyser har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet anses vara ett bra boende och hotellets rum har exempelvis minibar, luftkonditionering, Internet och värdeförvaringsbox.

från 543kr.

Detta är ett hotell med en standard på 3 stjärnor nära Antwerpen Zoo och rum med värdeförvaringsbox, TV (Lokala kanaler) och AC. Astoria Hotel är hotellets namn och det är möjligt att beställa rum för 543 kr per rum och natt.

från 543kr.

Från TRYP by Wyndham Antwerp har ni nära till ett stort antal omtyckta turistattraktioner som bl.a. Centralstationen och Antwerp Zoo (Dierentuin). Detta trestjärniga hotell finner ni på vägen Plantin En Moretuslei i Antwerpen.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Antwerpen

Karta över Antwerpen med hotell