Filtrera Hotell

Pris: 274-909 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Gent

Hitta de bästa hotellen i Gent, Belgien för dig!
Visar 1-15 av 15 hotell i Gent. Inga hotell har filtrerats bort!
från 274kr.

Om faciliteter som är det enklaste är ett måste så kan kanske Knights Inn Ghent vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 274 svenska kronor per natt. Boendet har 2 stjärnor som hotellstandard och finnes i Ghent i Gent.

från 511kr.

De mest väsentliga bekvämligheter påträffar ni på det extremt billiga hotellet Hotel Campanile Gent. Hotellet är tvåstjärnigt och du springer på det längs Akkerhage nära City Museum for Contemporary Art.

från 543kr.

Det trestjärniga hotellet Best Western Residence Cour St. Georges tycks vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna St. Bavo's katedral (Sint-Baafskathedraal) och Gravensteen Castle. Du hittar detta hotell längs vägen Botermarkt i Ghent (Patershol).

från 559kr.

Det 4-stjärniga hotellet Holiday Inn Gent Expo har inte någon stor tillgång av faciliteter. Detta hotell är billigt och rummen är rustade med bland annat minibar, AC, Internetanslutning och värdeförvaring.

från 576kr.

Ibis Gent Centrum Opera har ett mycket bra turistläge en bit bort från de populära turistattraktionerna St. Bavo's katedral (Sint-Baafskathedraal) och Gravensteen Castle. Detta tvåstjärniga hotell finnes på vägen Nederkouter i Gent.

från 602kr.

Det 4-stjärniga hotellet NH Gent Sint Pieters är bra för affärsresenärer och du finner det vid Koning Albertlaan. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, kemtvätt m.m. och med ett pris från 602 kronor.

från 626kr.

Ni har ett stenkast bort till många efterfrågade sevärdheter som St. Bavo's katedral (Sint-Baafskathedraal) och Gravensteen Castle från hotellet Ibis Gent Centrum St-Baafs Kathedraal. Detta logi är 2-stjärnigt och du finner det i Gent intill vägen Limburgstraat.

från 661kr.

Det trestjärniga hotellet Holiday Inn Express Gent har hotellrum till en kostnad från 661 SEK. Detta boende finns nära City Museum for Contemporary Art i Gent och det tillhör ej de mest billiga hotellen.

från 662kr.

Om faciliteter som är det vanligaste är något ni måste ha så kan kanske Hotel de Flandre vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 662 kronor per natt. Detta boende ligger i Ghent (Patershol) i Gent och har en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 662kr.

Ghent River Hotel är ett romantiskt hotell med fyra stjärnor i hotellstandard. Från 662 svenska kronor per natt kan du få hotellrum för och hotellet stöter du på i Ghent (Patershol) i Gent.

från 700kr.

Välbesökta attraktioner som St. Bavo's katedral (Sint-Baafskathedraal) och Gravensteen Castle ligger en bit bort från boendet NH Gent Belfort. Hotellet har en hotellstandard på fyra stjärnor och ni finner det intill gatan Hoogpoort i Gent.

från 704kr.

Detta är ett hotell med en standard på 3 stjärnor nära City Museum for Contemporary Art och hotellrum med det vanligaste ni kan behöva för vistelsen. På Best Western Hotel Chamade kan du beställa ett rum från 704 kronor som billigast.

från 742kr.

Hotellet Novotel Gent Centrum påträffas inom gångavstånd till en hel del topprestauranger i Gent. Det är i Ghent (Patershol) som detta trestjärniga boende är stationerat med rum från 742 kronor.

från 773kr.

Om ni vill ha ett populärt spa-hotell som fått läckra vitsord av tidigare hotellgäster så kan kanske det 4-stjärniga Sandton Grand Hotel Reylof vara något för er. Det är i Gent längs med gatan Hoogstraat i Ghent (Patershol) som ni hittar detta hotell.

från 909kr.

Ghent Marriott Hotel är ett populärt hotell med 4 stjärnor och otroligt många nöjda gäster. Det är i Gent vid Korenlei i Ghent (Patershol) som ni hittar detta boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Gent

Karta över Gent med hotell