Filtrera Hotell

Pris: 409-661 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Leuven

Hitta de bästa hotellen i Leuven, Belgien för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Leuven. Inga hotell har filtrerats bort!
från 409kr.

Ibis budget Leuven Centrum (formerly ETAP HOTEL) är ett hotell som finns nära Ladeuzeplein och inte långt bort från sevärdheterna Old Market Square (Oude Markt) och Town Hall (Stadhuis). Hotellet har en tvåstjärnig standard och är definitivt bland de hotell i Leuven som är vänligast mot reskassan.

från 448kr.

Detta hotell är mycket billigt, har 3 stjärnor, är beläget nära KU Leuven och har hotellrum inredda med det vanligaste. På Ibis Heverlee är det möjligt att boka rum på hotellet för 448 riksdaler.

från 492kr.

Med trestjärnig standard är detta ett mycket bra hotell inte långt ifrån populära turistattraktioner som Town Hall (Stadhuis) och Groot Begijnhof. Det är nära S:t Peterskyrkan i Leuven som du finner Ibis Leuven Centrum, ett billigt hotell med hotellrum från 492 SEK som billigast.

från 563kr.

Park Inn By Radisson Leuven har ett superfint turistläge en bit bort från de välbesökta attraktionerna Town Hall (Stadhuis) och M - Museum Leuven. Det är i Leuven längs med gatan Martelarenlaan som du finner detta 3-stjärniga logi.

från 576kr.

En kort promenad från Novotel Leuven Centrum stöter du på de omtyckta attraktionerna Old Market Square (Oude Markt) och Town Hall (Stadhuis). Detta logi är fyrstjärnigt och du stöter på det i Leuven intill Vuurkruisenlaan.

från 590kr.

Nära Ladeuzeplein är hotellet Theater Hotel Leuven Centrum byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Groot Begijnhof och Town Hall (Stadhuis). Med en standard på 3 stjärnor bedöms detta hotell vara enkelt utan att avvisa kvalitén.

från 592kr.

Hotel Mercure Leuven Center är ett 3-stjärnigt hotell utformat för etablissemang och hittas vid Alfons Smetsplein. Du kan bli en hotellgäst från 592 svenska kronor per dygn och det finns bland annat kemtvätt och konferensrum att ta del av.

från 622kr.

En liten bit från Martin's Klooster finner du de populära turistattraktionerna Groot Begijnhof och Town Hall (Stadhuis). Boendet har en klass på fyra stjärnor och du påträffar det intill gatan Onze Lieve Vrouwstraat i Leuven.

från 661kr.

Detta trestjärniga hotell ligger nära de efterfrågade attraktionerna Town Hall (Stadhuis) och Old Market Square (Oude Markt). Hotel Binnenhof finnes nära Ladeuzeplein i Leuven och är ett hotell där hotellrummen har ett pris från 661 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Leuven

Karta över Leuven med hotell