Filtrera Hotell

Pris: 210-7805 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Korfu stad

Hitta de bästa hotellen i Korfu stad, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 38 hotell i Korfu stad. Inga hotell har filtrerats bort!
från 210kr.

Philippos Hotel är ett hotell som är billigt och är utrustat med faciliteter som endast är standard. Detta boende har en klass på två stjärnor och du springer på det i Korfu (Kassiopi) längs vägen Parodos Bouticatika Kassiopi.

från 220kr.

Hotellgäster på Hotel Coral har inte långt till att njuta av badstranden i Korfu stad. Detta strandhotell har en standard på tre stjärnor, hittas längs med vägen Roda och kostar från 220 kronor och uppåt.

från 274kr.

Det billiga hotellet Ipsia Apartments har det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Det är i Korfu (Paleokastritsa) och längs vägen Paleokastritsa som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 295kr.

För mycket bad i Korfu stad kan Bella Vista Beach Hotel som finnes inte långt ifrån stranden vara ett bra val. Det 2-stjärniga hotellet hittas på Benitses med priser från 295 kronor.

från 314kr.

Hotellet Saint Nicholas Hotel är billigt och har faciliteter som pub, restaurang och pool utomhus. Detta hotell påträffar du utmed vägen Gouvia som är belägen i Korfu (Tzavros) och har en klass på tre stjärnor.

från 351kr.

Boenden på Glyfada Beach har nära till att kunna sola vid sandstranden i Korfu stad. Detta boende kostar från 351 kronor och ni stöter på det 3-stjärniga hotellet vid gatan Glyfada.

från 356kr.

Om faciliteter som är det mest nödvändiga är en stor önskan så kan kanske Iliada Beach Hotel vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 356 kronor per natt. Hotellet påträffar ni i Korfu (Gouvia) i Korfu stad och har en standard på 3 stjärnor.

från 369kr.

Hotellet Century Hotel är byggt nära Acharavi strand med en fyr standard. Detta hotell ligger på Acharavi och vilket räknas som förmånligt för reskassan.

från 390kr.

Det 3-stjärniga hotellet Nefeli Hotel har hotellrum till en kostnad från 390 svenska kronor. Det lite mer påkostade boendet hittar ni i Korfu (Kommeno) i Korfu stad.

från 412kr.

Hotel Sea Bird kostar från 412 svenska kronor per natt och har faciliteter som bland annat pub, pool (utomhus) och restaurang. Hotellet ligger i Korfu (Meliteieis) i Korfu stad och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 434kr.

Det fyrstjärniga hotellet Corfu Residence är beläget i Korfu (Nisaki) i Korfu stad. Boendet hittar du på Nissaki och hotellet hör till det mellersta prissegmentet.

från 452kr.

Inte långt ifrån badstranden i Korfu stad stöter ni på Bella Studios som är bra för er som snabbt önskar kunna gå ut och bada. Strandhotellet har en standard på två stjärnor, finns vid Benitses Beach Corfu och har ett pris från 452 SEK.

från 468kr.

Det trestjärniga hotellet Corfu Village har logi till en kostnad från 468 svenska kronor per natt. Det lite mer påkostade hotellet hittar ni i Korfu (Faiakes) i Korfu stad.

från 474kr.

Hotellgäster på Messonghi Beach har nära till att kunna bada vid beachen i Korfu stad. Det är längs med Moraitika som ni stöter på detta solvänliga hotell med tre stjärnor och till en kostnad från 474 kr.

från 483kr.

För bra havsläge i Korfu stad kan Delfinia Hotel som påträffas inte långt ifrån badstranden vara ett möjligt hotell. Det är längs med gatan Moraitika Messongi som du finner detta badvänliga boende med fyra stjärnor och till en kostnad från 483 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Korfu stad

Karta över Korfu stad med hotell