Filtrera Hotell

Pris: 216-5471 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Neapel

Hitta de bästa hotellen i Neapel, Italien för dig!
Visar 16-30 av 123 hotell i Neapel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 341kr.

Hotel Nuvò har en hotellstandard på 4 stjärnor och en träningsanläggning att motionera i under vistelsen i Neapel. Från 341 SEK får man tillgång till de väldigt billiga hotellrummen som bland annat har minibar, luftkonditionering och safebox.

från 358kr.

Nära Flamingo Island Course - Lely Resort hittar du hotellet Conty's Motel som har en enstjärnig standard. Det är längs Tamiami Trail East som ni stöter på detta boende och är ett oerhört prisvärt alternativ med ett pris på 358 kr per natt för ett rum.

från 364kr.

På Hotel Del Golfo bor man billigt och har nära till många omtyckta matställen i Neapel. Hotellrummen kostar från 364 kronor och det är nära Santa Chiara som man ni finner detta trestjärniga hotell.

från 379kr.

Nära Museo Archeologico Nazionale hittar man det omtyckta hotellet Le Stanze del Vicere' som mottagit ett väldigt fint betyg av tidigare hotellgäster. Det populära hotellet har banal standard och är bland de billigaste alternativen ni kan få tag på i staden.

från 379kr.

En liten bit från Hotel Eden stöter ni på de populära attraktionerna San Gregorio Armeno och Castle of the Egg. Det är i Neapel vid gatan Corso Novara som du hittar detta 3-stjärniga hotell.

från 380kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är beläget hyfsat nära efterfrågade attraktionerna Museo Nazionale di Capodimonte och Cimitero delle Fontanelle. Grand Hotel Capodimonte ligger nära Catacombe di San Gennaro i Neapel och är ett extremt billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 380 SEK per natt.

från 381kr.

Detta hotell är extremt billigt, har två stjärnor, hittas i en förort och har rum furnerade med standardutrustning. På hotellet Spinnaker Inn of Naples kan ni under lågsäsong boka ett rum för 381 kr.

från 384kr.

Om bekvämligheter som är det enklaste är en önskan så kan Super 8 Naples vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 384 kronor per natt. Hotellet ligger i Neapel och har en hotellstandard på en stjärna.

från 394kr.

Hotel Villa Medici - Sea Hotels är ett billigt hotell med de vitalaste bekvämligheterna. Detta boende är 3-stjärnigt och du stöter på det utmed gatan Via Bagnoli i Neapel (Fiera-Fuorigrotta).

från 409kr.

Nära Neapel-katedralen är hotellet Mercure Napoli Garibaldi byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna San Gregorio Armeno och Cappella Sansevero. Hotellet har en trestjärnig klass och får betraktas som ett billigt val med hotellrum från 409kr.

från 410kr.

Håll igång konditionen under er vistelse i Neapel med motionsanläggningen på det 4-stjärniga Hotel San Paolo. Rummen på hotellet är väldigt billiga och ligger från 410 svenska kronor per natt med utrustning som exempelvis har minibar, luftkonditionering och safebox.

från 417kr.

En kort bit från Hotel Suite Esedra stöter ni på de välbesökta sevärdheterna Cappella Sansevero och Arkeologiska museet I Neapel. Det är i Neapel vid gatan Via A. Cantani som du påträffar detta fyrstjärniga logi.

från 419kr.

På hotellet Hotel Barbato får du övernatta med en enkel standard och ett pris från 419 svenska kronor per natt. Det är i Neapel som ni stöter på detta hotell och det är billigt.

från 425kr.

Från Del Real Orto Botanico har du inte långt till en hel del omtyckta attraktioner som t.ex. San Gregorio Armeno och Arkeologiska museet I Neapel. Hotellet hittas intill Via Foria i Neapel och har en klass på fyra stjärnor.

från 436kr.

Napolit'amo Hotel Toledo är ett hotell som bedöms vara billigt och har faciliteter som enbart bedöms vara grundläggande. Hotellet är 3-stjärnigt och du finner det utmed Via Toledo nära Castel Nuovo Maschio Angioino.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Neapel

Karta över Neapel med hotell