Filtrera Hotell

Pris: 216-5471 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Neapel

Hitta de bästa hotellen i Neapel, Italien för dig!
Visar 76-90 av 123 hotell i Neapel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 744kr.

Nära Neapel-katedralen finnes detta hotell som är fyrstjärnigt i standard och där hotellrummen är utrustade med exempelvis luftkonditionering, minibar och värdeförvaringsbox. Hotellets namn är Palazzo Caracciolo Napoli - MGallery Collection och ni kan lägga beslag på ett rum för 744 kr per natt.

från 758kr.

Albergo Palazzo Decumani är ett fyrstjärnigt hotell i Neapel med en romantisk karaktär. Det är nära Neapel-katedralen som du finner hotellet och där du har möjligheten att tillbringa natten på ett romantiskt sätt från 758 SEK.

från 762kr.

Det 2-stjärniga hotellet Hampton Inn - Naples - I-75 är ett väldigt passande val för affärsresenärer och ni hittar det vid Northbrooke Plaza Dr. Du kan bli en boende från 762 svenska kronor per dygn och det finns t.ex. företagstjänster och konferenssal att använda.

från 767kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Wiggins Pass Chalet ett fräscht hotell med rum från 767 svenska kronor. Det är nära Barefoot Beach i Neapel som du stöter på detta tvåstjärniga logi.

från 780kr.

Naples Courtyard Inn är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellet anses vara tämligen enkelt och hotellets rum har det vanligaste.

från 796kr.

På Hotel Micalo har man mycket nära till många omtyckta restauranger i Neapel. Hotellet har enkel klass och ni påträffar det nära Villa Comunale med en pirslapp från 796 kr för en natt.

från 800kr.

Passa på och träna med träningslokalen på det trestjärniga SpringHill Suites by Marriott Naples när du inte underhåller dig i Neapel. Från 800 svenska kronor per dygn får ni hyra rummen som t.ex. har pentry, Internet och luftkonditionering.

från 806kr.

Trestjärniga hotellet Augustus Bove House hittar du nära flygplatsen i Neapel. Ni hittar detta boendet på Corner Route and och det tillhör ett mellansegment i pris med 806kr för ett rum.

från 817kr.

Nära King Richard's Family Fun Park stöter man på det omtyckta hotellet Hawthorn Suites by Wyndham Naples Pine Ridge som erhållit ett mycket prima betyg av tidigare hotellgäster. Hotellet har en klass på tre stjärnor och tycks varken vara dyrt eller billigt.

från 826kr.

Med ett gångavstånd till många omtyckta restauranger i Neapel är Hotel Art Resort Galleria Umberto ett lämpligt hotell. Detta hotell har fyra stjärnor i hotellstandard och ligger nära Teatro di San Carlo med en pirslapp från 826 kronor.

från 832kr.

La Quinta Inn & Suites Naples Downtown är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta boendes rum är utrustade med standardutrustning.

från 834kr.

Nära Villa Comunale är hotellet Hotel Majestic byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Teatro di San Carlo och The Bourbon Tunnel. Med en standard på 4 stjärnor anses hotellet vara bättre än genomsnittet.

från 860kr.

Hotellet Gulfcoast Inn Naples är inte avsevärt billigt och har faciliteter som utomhuspool, bar och restaurang. Detta hotell stöter du på längs gatan N. Tamiami Trail som går nära Naples Zoo at Caribbean Gardens och har en standard på två stjärnor.

från 865kr.

Hampton Inn Naples Central är ett omtyckt hotell med standard på 2 stjärnor som fått bra vitsord av tidigare gäster. Det är nära Naples Zoo at Caribbean Gardens vid Tamiami Trl N som ni finner detta boende i Neapel.

från 902kr.

Hotellet Royal Continental Hotel Naples är stationerat inom kort gångavstånd till flera topprestauranger i Neapel. Det är nära Äggslottet som detta 4-stjärniga hotell är byggt med rum från 902 kr.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Neapel

Karta över Neapel med hotell