Filtrera Hotell

Pris: 216-5471 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Neapel

Hitta de bästa hotellen i Neapel, Italien för dig!
Visar 61-75 av 123 hotell i Neapel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 659kr.

Hotellet Mercure Napoli Angioino Centro är byggt inom kort avstånd till åtskilliga toppkrogar i Neapel. Det är nära Castel Nuovo Maschio Angioino som du hittar detta fyrstjärniga hotell med priser från 659 SEK.

från 667kr.

Om ni vill bo drömlikt i Neapel så kan det 4-stjärniga boendet Caravaggio Hotel möjligen vara för dig. Rummen på hotellet har en avgift från 667 SEK för en romantisk stämning och hotellet påträffas nära Neapel-katedralen.

från 675kr.

Montespina Park Hotel ligger intill vägen Via Provinciale San Gennaro , är utformat för affärsresenärer och har en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 675 SEK och exempel på tjänster för affärsresenärer är kemtvätt och företagstjänster.

från 676kr.

MH Design Hotel är ett hotell i Neapel med en hel del riktigt bra restauranger inom gångavstånd. Detta boende har tre stjärnor i standard och ni stöter på det nära San Francesco di Paola med ett pris från 676 SEK för ett rum.

från 681kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superbetyg är Decumani Hotel De Charme som finnes nära Santa Chiara. Klassen för hotellet ligger på tre stjärnor och det hör inte till de billigare hotellen, utan hör snarare till medelklassen med ett pris från 681 kr.

från 682kr.

NH Ambassador är ett omtyckt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra betyg. Detta hotell stöter du på gatan Via Medina nära Castel Nuovo Maschio Angioino i Neapel.

från 684kr.

Ni har inte långt till några stycken populära turistattraktioner som Cappella Sansevero och Arkeologiska museet I Neapel från hotellet Costantinopoli 104. Det är i Neapel längs med gatan via Santa Maria di Costantinopoli som du hittar detta fyrstjärniga boende.

från 703kr.

Nära Tin City ligger detta tvåstjärniga hotell med hotellrum försedda med det enklaste. Du kan boka rum från 703 SEK per natt på hotellet The InnPlace Hotel Naples.

från 703kr.

Inn of Naples är ett trestjärnigt boende med priser från 703 kr per rum och natt. Detta hotell tillhör inte de mest billiga boendena och ni finner det nära Naples Zoo at Caribbean Gardens i Neapel.

från 705kr.

Det omtyckta hotellet Una Hotel Napoli påträffas nära Neapel-katedralen. Hotellstandarden för detta hotell ligger på 4 stjärnor och det tillhör ett mellansegment i pris med 705kr för ett rum.

från 705kr.

Bayfront Inn Fifth Avenue är ett drömlikt boende med 3 stjärnor, ett idealiskt alternativ för det långvariga paret. Hotellrummen kan du beställa från 705 kr och du hittar hotellet nära Tin City i Neapel.

från 713kr.

Palazzo Turchini är ett hotell i Neapel med flera riktigt bra matställen inom gångavstånd. Hotellet har 4 stjärnor i klass och du påträffar det nära Castel Nuovo Maschio Angioino med en pirslapp från 713 kronor för ett rum.

från 720kr.

De mest huvudsakliga faciliteter påträffar du på hotellet Ranch Palace Hotel. Det är i Neapel och utmed gatan Via Guantai Ad Orsolone som ni påträffar detta fyrstjärniga hotell.

från 720kr.

Hotel Piazza Bellini är ett populärt hotell med en standard på tre stjärnor och väldigt många nöjda hotellgäster. Det är nära Museo Archeologico Nazionale längs med V. SM di Costantinopoli som ni hittar detta boende i Neapel.

från 735kr.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Naples är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellets rum är utrustade med det vanligaste.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Neapel

Karta över Neapel med hotell