Filtrera Hotell

Pris: 216-5471 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Neapel

Hitta de bästa hotellen i Neapel, Italien för dig!
Visar 31-45 av 123 hotell i Neapel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 445kr.

På det extremt billiga hotellet Best Western Naples Plaza Hotel får ni tillträde till bekvämligheter som är det enklaste till ett pris från 445 svenska kronor. Boendet stöter du på i en förort i Neapel och har en standard på 2 stjärnor.

från 447kr.

Napolit'amo Hotel Medina, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som ligger nära attraktionerna Arkeologiska museet I Neapel och Cappella Sansevero. Det är på vägen Via San Tommaso D'acquino nära Castel Nuovo Maschio Angioino som du finner hotellet.

från 448kr.

Hotel Tiempo är ett hotell med enkel standard nära Neapel-katedralen. Det är vid Via Sannio som boendet är beläget och får anses som ett billigt boende i Neapel med hotellrum från 448 kronor.

från 451kr.

Träna med träningsanläggningen på det tvåstjärniga Quality Inn & Suites Golf Resort när ni inte njuter av Neapel. Rummen är väldigt billiga och ligger från 451 svenska kronor per dygn med det man väntar sig av hotellrum.

från 452kr.

Detta billiga hotell finner du nära Veterans Community Park, har två stjärnor och rummen har enbart det mest väsentliga. Fairways Inn of Naples är hotellets namn och det går att teckna rum från 452 kr per rum.

från 455kr.

Detta hotell är billigt, har tre stjärnor, är beläget nära Stadio San Paolo och har hotellrum försedda med t.ex. AC, värdeförvaringsbox och minibar. På Hotel Kursaal går det att boka ett rum för 455 kr som billigast.

från 455kr.

Från 455 kr kan ni få ett hotellrum på Green Park Hotel, ett billigt boende med bekvämligheter som är det mest nödvändiga. Boendet har en trestjärnig hotellstandard och ligger nära Catacombe di San Gennaro i Neapel.

från 455kr.

På hotellet Hotel Correra 241 får ni bo med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 455 SEK och uppåt. Hotellet bedöms vara någorlunda bra i pris och ni påträffar det nära Museo Archeologico Nazionale i Neapel.

från 478kr.

Återuppliva passionen i Neapel med det mysiga och trestjärniga hotellet Hotel Garibaldi. Från 478 kr per dygn kan ni boka rum för och hotellet hittar du nära Neapel-katedralen.

från 488kr.

Ganska nära sevärdheterna Centro Direzionale och Castle of the Egg finner du Holiday Inn Napoli, ett fyrstjärnigt hotell som är bra i klass. Det är på vägen Centro Direzionale Isola E nära Neapel-katedralen som du finner boendet.

från 493kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Hotel San Germano Napoli är utformat för företag och ni finner det intill Via Beccadelli Loc Agnano. Rummen kostar från 493 SEK per natt och på hotellet finns exempelvis bolagsanpassade tjänster som konferensrum och företagscenter.

från 493kr.

Hotellet Magris Hotel är mycket billigt och har bekvämligheter som restaurang, gym och pub. Detta boende har 4 stjärnor i standard och ni springer på det utmed Via Galileo Ferraris a nära Neapel-katedralen.

från 508kr.

Med tak över huvudet och en standard på 3 stjärnor har du nära till de välbesökta turistattraktionerna Cappella Sansevero och San Gregorio Armeno. Från 508 svenska kronor per dygn kan ni få hotellrum på Best Western Hotel Plaza nära Neapel-katedralen.

från 516kr.

Culture Hotel Villa Capodimonte ligger på Salita Moiariello , är passande för etablissemang och har en standard på fyra stjärnor. Företagstjänster och konferenssal är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 516 SEK.

från 516kr.

Det 4-stjärniga hotellet Le Cheminee Business Hotel har de mest huvudsakliga bekvämligheter. Hotellrummen är rustade med bl.a. Internetanslutning, värdeförvaringsbox, minibar och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Neapel

Karta över Neapel med hotell