Filtrera Hotell

Pris: 216-5471 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Neapel

Hitta de bästa hotellen i Neapel, Italien för dig!
Visar 46-60 av 123 hotell i Neapel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 516kr.

Det tvåstjärniga hotellet Red Roof Inn & Suites Naples har inte ett stort utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning du behöver för natten.

från 517kr.

Nära Santa Chiara och inte långt ifrån sevärdheterna Cappella Sansevero och Arkeologiska museet I Neapel finnes Hotel Naples. Hotellet är ett 4-stjärnigt hotell och med en kostnad på 517kr per rum befinner det sig nära genomsnittet i kostnad.

från 517kr.

På H Rooms Boutique Hotel har du väldigt nära till många omtyckta restauranger i Neapel. Det är i Neapel (Chiaia) som du finner detta hotell med ett pris från 517 kr per rum.

från 531kr.

Från Hotel Rex har du på kort avstånd till några populära turistattraktioner som till exempel The Bourbon Tunnel och Teatro di San Carlo. Detta trestjärniga hotell finnes på vägen Via Palepoli i Neapel.

från 531kr.

Villa Margherita är ett förtrollande vackert hotell med 3 stjärnor i hotellstandard. Från 531 kronor per dygn kan du boka rum på hotellet för och hotellet finner ni nära Villa Comunale i Neapel.

från 569kr.

Detta 3-stjärniga boende finns nära de välbesökta attraktionerna Cappella Sansevero och Arkeologiska museet I Neapel. Schilizzi Hotel är byggt nära Castel Nuovo Maschio Angioino i Neapel och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 569 svenska kronor per dygn.

från 607kr.

En liten bit bort från sevärdheterna Cappella Sansevero och Arkeologiska museet I Neapel ligger H2C Hotel Napoli, ett 4-stjärnigt hotell som är ett fint hotell. Du finner detta hotell längs gatan Via Nuova Marina nära Neapel-katedralen.

från 607kr.

Starhotels Terminus har ett mycket bra utgångsläge, med ett gångavstånd till de välbesökta turistattraktionerna Spaccanapoli och San Gregorio Armeno. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och du stöter på det intill vägen Piazza Garibaldi i Neapel.

från 620kr.

Nästan ett stenkast från turistattraktionerna Castle of the Egg och San Gregorio Armeno hittar ni hotellet Ramada Naples som är beläget i Neapel (Naples City Centre). Detta boende är billigt för sitt segment och med en standard på fyra stjärnor.

från 629kr.

Best Western Hotel Paradiso, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som ligger nära attraktionerna Parco Virgiliano (Hågkomstens park) och Via Caracciolo e Lungomare di Napoli. Det är på gatan Via Catullo i Neapel (Posillipo, Chiaia) som du finner hotellet.

från 637kr.

Chiaja Hotel de Charme är ett omtyckt hotell med en hel del tillfredställda hotellgäster och är stationerat nära San Francesco di Paola. Klassen för boendet är på tre stjärnor och hotellet tillhör det mittersta prissegmentet.

från 638kr.

Days Inn And Suites Naples FL är ett billigt hotell med ett pris från 638 svenska kronor per natt och där ni kan nyttja faciliteter som anses nödvändiga. Du stöter på detta hotell på landet i Neapel med en standard på 2 stjärnor.

från 638kr.

Port of The Islands Resort & Marina är ett tvåstjärnigt hotell i Neapel. Boendet är bland de billigare valen för sitt segment och rummen är rustade med bland annat TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och pentry.

från 638kr.

La Quinta Inn & Suites Naples East I-75 är ett billigt hotell med en prislapp från 638 kr per dygn och där du får tillgång till bekvämligheter som är de mest väsentliga. Detta boende har en klass på 2 stjärnor och är stationerat nära flygplatsen i Neapel.

från 644kr.

Med fyrstjärnig standard är detta ett idealiskt boende en liten bit från välbesökta attraktioner som Arkeologiska museet I Neapel och Cappella Sansevero. Det är nära Castel Nuovo Maschio Angioino i Neapel som ni stöter på Grand Hotel Oriente, ett hotell med pris från 644 kr som billigast.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Neapel

Karta över Neapel med hotell