Filtrera Hotell

Pris: 221-11271 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sorrento

Hitta de bästa hotellen i Sorrento, Italien för dig!
Visar 16-30 av 82 hotell i Sorrento. Inga hotell har filtrerats bort!
från 419kr.

Villa Oriana Relais är ett hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget i närheten av attraktioner som Piazza Tasso och Teatro Tasso. Du finner boendet längs gatan Via Rubinacci nära Museo Correale di Terranova.

från 441kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Rivage Sorrento är ett prisvärt hotell som bara är placerat en liten bit från sevärdheter som Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum. Detta hotell är beläget längs Via Capo nära Marina Grande.

från 448kr.

Inte långt bort från attraktionerna Corso Italia och Correale di Terranova Museum hittar du Domus Porto Salvo, ett hotell som är okej. Detta hotell ligger utmed Via Nuovo Rione Cappuccini nära Museo Correale di Terranova.

från 448kr.

Hotellet Hotel Alpha ligger nära Michelangelo Cheese Factory med en 4- standard. Det är längs Viale Dei Pini som ni påträffar detta boende och är ett prisvärt alternativ i Sorrento.

från 455kr.

Det 4-stjärniga hotellet Johanna Park Hotel har hotellrum till priser från 455 svenska kronor. Det mycket billiga boendet hittar du i Sorrento (Priora).

från 455kr.

Du har ett stenkast bort till flera välbesökta sevärdheter som Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum från hotellet Hotel Del Mare. Det är i Sorrento längs med gatan Via Del Mare som du hittar detta trestjärniga hotell.

från 485kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hotel Prestige har faciliteter som pub, bastu och restaurang. Hotellrummen är försedda med t.ex. safebox, minibar och luftkonditionering.

från 523kr.

Flera omtyckta restauranger i Sorrento påträffas inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Au Relais Rivoli. Boendet har tre stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Basilica di Sant'Antonio med ett pris från 523 kronor per natt.

från 523kr.

Casa Armida - Bed & Breakfast är ett hotell med låg standard och standardfaciliteter för hotellets gäster. Detta boende är rätt så bra i pris och rummen är furnerade med det mest väsentliga.

från 531kr.

Hotellet Hotel Nice har en 1-stjärnig standard och rum till en kostnad från 531 SEK och uppåt. Detta boende finns i Sorrento (Corso Italia) och det bedöms vara tämligen bra i pris.

från 531kr.

Det uppskattade hotellet Hotel Caravel har fyrstjärnig klass och har erhållits bra omdöme av tidigare hotellgäster. Det är nära Museo Correale di Terranova på Via Crawford som du hittar detta mycket billiga boende i Sorrento.

från 534kr.

Hotellet Hotel Girasole ligger bara en liten bit bort från sevärdheterna Piazza Tasso, Teatro Tasso och Correale di Terranova Museum. Hotellet har en trestjärnig klass och tillhör de billiga alternativen i staden.

från 535kr.

Ulisse Deluxe Hostel är ett populärt hotell med enkel standard och otroligt många nöjda hotellgäster. Det är i Sorrento längs med Via del Mare nära Marina Grande som ni stöter på detta hotell.

från 548kr.

Hotellet Hotel Britannia finnes inte mer än en liten bit från sevärdheter som Correale di Terranova Museum, Piazza Tasso och Basilica di Sant'Antonino. Hotellet har en 3-stjärnig standard och med ett billigt pris på 548 kr per natt.

från 557kr.

Detta hotell har tre stjärnor, påträffas nära Museo Bottega della Tasia Lignea och har hotellrum furnerade med bl.a. TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och minibar. Hotel Villa Maria är hotellets namn och det går att få ett hotellrum för 557 SEK per rum och natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sorrento

Karta över Sorrento med hotell