Filtrera Hotell

Pris: 221-11271 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sorrento

Hitta de bästa hotellen i Sorrento, Italien för dig!
Visar 46-60 av 82 hotell i Sorrento. Inga hotell har filtrerats bort!
från 667kr.

Grand Hotel La Pace är ett romantiskt boende med 5 stjärnor i hotellstandard. Hotellrummen kostar från 667 kr för en sagolik stämning och detta boende ligger nära Michelangelo Cheese Factory i Sorrento.

från 675kr.

Art Hotel Gran Paradiso har en klass på 4 stjärnor och en träningsanläggning att träna musklerna i under vistelsen i Sorrento. Utrustningen i de billiga hotellrummen är det vanligaste, och de kostar från 675 kr per natt.

från 675kr.

På Hotel Residence Miramare bor du billigt och har inte långt till flera populära matställen i Sorrento. Hotellet har 4 stjärnor i standard och du finner det nära Marina Grande med en kostad från 675 kr för ett hotellrum.

från 675kr.

Det företagsanpassade Hotel La Residenza Sorrento är ett fyrstjärnigt hotell intill gatan Via Rota. Du kan bli en gäst från 675 kr per natt och det finns bland annat konferenssal och bolagscenter att boka.

från 682kr.

Grand Hotel Cesare Augusto är ett billigt hotell i Sorrento med flera omtyckta restauranger inom kort gångavstånd. Boendet har 4 stjärnor i hotellstandard och du påträffar det nära Kvarnarnas dal med en pirslapp från 682 svenska kronor för en natt.

från 714kr.

Det billigahotellet Grand Hotel La Favorita är byggt inom kort gångavstånd till flera topprestauranger i Sorrento. Det är nära Chiesa di San Francesco som detta fyrstjärniga hotell är beläget med hotellrum från 714 svenska kronor.

från 742kr.

Hotel Plaza är ett omtyckt hotell med ett stort antal belåtna gäster och finns i Sorrento (Corso Italia). Det populära hotellet har 4 stjärnor i standard och hotellet tillhör det mittersta prissegmentet.

från 751kr.

På det 4-stjärniga hotellet Hotel Regina Sorrento kan du känna av kärlekenpå bästa sätt i Sorrento. Boendet påträffas nära Museo Bottega della Tasia Lignea i Sorrento och du kan hitta ett rum från 751 svenska kronor per dygn.

från 751kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Hotel La Solara har logi till priser från 751 kr per natt. Hotellet tycks vara billigt för sin klass och ni hittar det nära Marina di Puolo i Sorrento.

från 752kr.

Hotellet Grand Hotel President har en fyrstjärnig klass och hotellrum från 752 kronor. Det lite mer påkostade boendet finnes nära Marina Grande i Sorrento.

från 782kr.

Detta är ett väldigt enkelt boende som finnes hyfsat nära efterfrågade sevärdheterna Piazza Tasso och Teatro Tasso. Emily Suites påträffas i Sorrento (Corso Italia) och är ett hotell där hotellrummen ligger från 782 kronor per dygn.

från 792kr.

Med ett gångavstånd till många omtyckta restauranger i Sorrento är Grand Hotel Aminta ett lämpligt hotell. Det är nära Marina Grande som detta fyrstjärniga hotell finns med hotellrum från 792 SEK.

från 796kr.

Continental är ett omtyckt hotell med en mångfald belåtna hotellgäster och hittas nära Museo Bottega della Tasia Lignea. Det populära hotellet har 4 stjärnor i klass och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 796kr per natt.

från 796kr.

En kort bit från Hotel Antiche Mura hittar ni de omtyckta turistattraktionerna Correale di Terranova Museum och Piazza Tasso. Detta logi är 4-stjärnigt och du påträffar det i Sorrento vid Via Fuorimura P Zza Tasso.

från 805kr.

Hotel Corallo är ett fyrstjärnigt hotell som bedöms vara och ligger inte långt ifrån attraktioner som Corso Italia och Correale di Terranova Museum. Hotellet ligger nära Museo Correale di Terranova längs gatan Nuovo Rione Cappuccini.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sorrento

Karta över Sorrento med hotell