Filtrera Hotell

Pris: 221-11271 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sorrento

Hitta de bästa hotellen i Sorrento, Italien för dig!
Visar 61-75 av 82 hotell i Sorrento. Inga hotell har filtrerats bort!
från 826kr.

Hotellet Relais Villa Savarese är inte speciellt billigt och har de vanliga faciliteterna. Detta hotell springer du på vid gatan Corso M. Crawford som är belägen nära Museo Correale di Terranova och har en klass som är enkel.

från 826kr.

Villa di Sorrento, ett hotell med tre stjärnor som ligger nära sevärdheter som Teatro Tasso och Piazza Tasso. Det är på gatan Viale Enrico Caruso i Sorrento (Corso Italia) som du hittar detta hotell.

från 828kr.

På Relais Regina Giovanna hittar du hotellrum från 828 SEK och en enkel standard. Detta boende är inte bland de mest prisvärda alternativen och ni stöter på det nära Marina di Puolo i Sorrento.

från 830kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hotel Minerva är ett hotell som endast ligger en liten bit från sevärdheterna Correale di Terranova Museum och Piazza Tasso. Hotellet hittas nära Marina Grande längs vägen Via Capo.

från 834kr.

Grand Hotel Vesuvio hittas på Via Nastro Verde , är utformat för etablissemang och har en standard på 4 stjärnor. Företagscenter och rum för konferens är exempel på företagsfaciliteter och rummen kostar från 834 SEK.

från 864kr.

Grand Hotel De La Ville är ett omtyckt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra vitsord. Det är ett hotell som ligger nära Museo Correale di Terranova på gatan Via B Rota i Sorrento.

från 902kr.

Hotel Belair är ett beundrat hotell med en hel del nöjda gäster och är byggt nära Marina Grande. Detta boende är 4-stjärnigt och det tillhör en prisgrupp som är lite dyrare än genomsnittet för hotell i Sorrento.

från 925kr.

Om ni tänkt bo sagolikt i Sorrento så kan det fyrstjärniga hotellet Hotel Mediterraneo möjligtvis vara för dig. Rummen på hotellet har ett pris från 925 SEK för en sagolik atmosfär och boendet är beläget nära Museo Correale di Terranova i Sorrento.

från 931kr.

Det företagsvänliga Hilton Sorrento Palace är ett 4-stjärnigt hotell på Via San Antonio. Rummen kostar från 931 kr och på hotellet finns bland annat företagsanpassade tjänster som större konferensrum och företagscenter.

från 985kr.

Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum är välbesökta sevärdheter som du hittar nära detta fyrstjärniga hotell. Från 985 kr per dygn kan du få rum på Grand Hotel Capodimonte nära Marina Grande i Sorrento.

från 1054kr.

Mycket nära till ett bad i havet bjuder Parco dei Principi Hotel på som är beläget inte långt ifrån beachen i Sorrento. Det är längs med vägen Via Rota som ni hittar detta badvänliga hotell med 5 stjärnor och till priser från 1054 svenska kronor.

från 1063kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Hotel Palazzo Guardati är väl omtyckt av hotellgästerna. Hotellet finnes vid Via S. Antonino nära Basilica di Sant'Antonio i Sorrento.

från 1084kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superomdöme är Grand Hotel Ambasciatori som ligger nära Museo Correale di Terranova. Detta hotell är fyrstjärnigt och prisklassen hör till de dyraste.

från 1137kr.

Imperial Hotel Tramontano är ett populärt hotell med ett stort antal tillfredställda gäster sedan förut och påträffas nära Chiesa di San Francesco. Hotellets klass är på 4 stjärnor och med ett pris per natt från 1137 kronor så är det knappast billigt jämfört med andra hotell i staden.

från 1137kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Europa Grand Hotel & Restaurant är mycket uppskattat av hotellgästerna. Det är i Sorrento på gatan Via Correale nära Museo Correale di Terranova som du hittar detta boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sorrento

Karta över Sorrento med hotell