Filtrera Hotell

Pris: 221-11271 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sorrento

Hitta de bästa hotellen i Sorrento, Italien för dig!
Visar 31-45 av 82 hotell i Sorrento. Inga hotell har filtrerats bort!
från 561kr.

La Meridiana är ett hotell som är försett med faciliteter som endast tycks vara standard. Boendet är trestjärnigt och du hittar det utmed vägen Via B. Rota nära Museo Correale di Terranova.

från 561kr.

Nära Sedile Dominova är hotellet Sorrento Town Suites placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Corso Italia och Piazza Tasso. Hotellet har en enkel standard och tycks varken vara dyrt eller billigt för ett hotell i staden.

från 561kr.

Piazza Tasso och Corso Italia är välbesökta turistattraktioner som du finner nära detta trestjärniga hotell. Hotel Eden är ett hotell nära Museo Correale di Terranova i Sorrento med ett pris från 561 SEK för en natt.

från 567kr.

Nära Marina Grande är hotellet Hotel Admiral byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum. Med detta boendes standard på 3 stjärnor bedöms detta boende vara rätt så billigt.

från 569kr.

Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum är välbesökta attraktioner som ni finner nära detta trestjärniga logi. Från 569 kronor per dygn kan du få rum på Hotel Tirrenia nära Museo Bottega della Tasia Lignea i Sorrento.

från 569kr.

En kort promenad från Palazzo Tasso finner du de välbesökta attraktionerna Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum. Det är i Sorrento vid Via Santa Maria Della Pieta som ni stöter på detta enkla och billiga logi.

från 574kr.

Populära turistattraktioner som Teatro Tasso och Piazza Tasso stöter du på en kort promenad från detta enkla hotell. Från 574 kronor kan ni få rum på Villa Pane Resort nära Kvarnarnas dal i Sorrento.

från 576kr.

Correale di Terranova Museum och Piazza Tasso är välbesökta attraktioner som du påträffar nära detta trestjärniga hotell. Hotel Il Faro är stationerat nära Sorrento hamn och är ett boende där rummen kostar från 576 svenska kronor per natt.

från 586kr.

Hotellet Grand Hotel Flora är byggt inte mer än en bit bort från sevärdheter som Teatro Tasso, Correale di Terranova Museum och Piazza Tasso. Med en standard på 4 stjärnor betraktas detta boende vara bland de billigaste i klassen.

från 599kr.

Hotel Sorrento City är ett hotell med de mest väsentliga faciliteter. Hotellet har en standard på tre stjärnor och ni hittar det i Sorrento (Corso Italia) på Corso Italia.

från 599kr.

Nära Kvarnarnas dal är hotellet Relais Villa Angiolina placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Piazza Tasso och Teatro Tasso. Med detta boendes standard som är enkel betraktas detta boende vara mycket simpelt.

från 601kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som är stationerat mycket nära välbesökta sevärdheterna Piazza Tasso och Teatro Tasso. Från 601 kronor per natt kan ni få ett rum på Hotel Zi Teresa nära Museo Correale di Terranova i Sorrento.

från 617kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga Comfort Hotel Gardenia Sorrento Coast ger dig ett tillfälle att träna kondition under vistelsen i Sorrento. Exempel på det som finns i rummen är luftkonditionering och minibar, och priserna för dem ligger från 617 kr och uppåt.

från 622kr.

La Vue D'Or, ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Kvarnarnas dal. Detta hotell är byggt vid Via Nastro Verde och det tillhör ett genomsnittligt prissegment med 622 kr per rum.

från 644kr.

Hotel Savoia är ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Kvarnarnas dal. Det är på Via Fuorimura som detta boende är beläget och priset för ett hotellrum bedöms ej vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell i Sorrento.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sorrento

Karta över Sorrento med hotell