Filtrera Hotell

Pris: 221-11271 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sorrento

Hitta de bästa hotellen i Sorrento, Italien för dig!
Visar 76-82 av 82 hotell i Sorrento. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1152kr.

En mängd omtyckta matställen i Sorrento ligger inom ett kort avstånd till hotellet Grand Hotel Royal. Det är nära Museo Correale di Terranova som ni finner detta 4-stjärniga boende med en kostad från 1152 SEK per rum och natt.

från 1364kr.

Från Hotel Astoria Sorrento har du kort avstånd till några välbesökta sevärdheter som till exempel Piazza Tasso och Correale di Terranova Museum. Det är i Sorrento intill gatan Via Santa Maria delle Grazie som ni påträffar detta fyrstjärniga boende.

från 1364kr.

På Maison La Minervetta finner du standardfaciliteterna och en standard på 4 stjärnor. Hotellets rum är furnerade med t.ex. TV (Lokala kanaler), minibar, värdeförvaring och AC.

från 1371kr.

Hotel Majestic Palace är ett hotellboende som finns nära Michelangelo Cheese Factory och nära sevärdheterna Teatro Tasso och Corso Italia. Med en standard på 4 stjärnor betraktas detta hotell vara ett utmärkt hotell.

från 1616kr.

Ett beundrat strand-hotell är Quality Resort Sorrento Beach som du finner nära Hillarys Boat Harbour och har en mångfald belåtna gäster. Standarden är fyrstjärnig för boendet och med en kostnad per hotellrum från 1616 kr så är det inte billigt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 2981kr.

I Sorrento (Corso Italia) påträffar ni lyxhotellet Grand Hotel Excelsior Vittoria, placerat längs med Piazza Tasso. Som hotellgäst får du få tillträde till lyxiga bekvämligheter som bland annat lyxfaciliteter.

från 11271kr.

Det femstjärniga lyxhotellet Grand Hotel Cocumella anses vara och ligger ganska nära turistattraktionerna Teatro Tasso och Piazza Tasso. Detta hotell är beläget nära Museo Correale di Terranova längs vägen Via Cocumella.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sorrento

Karta över Sorrento med hotell