Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 136-150 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1281kr.

Le Meridien Wien är ett glamoröst hotell nära Wien-operan vid gatan Opernring. Detta boende är perfekt för dig som vill ha en lyxigare tillvaro med bland annat hälsoklubb och massagebehandling.

från 1326kr.

På gatan Parkring A finnes det glamorösa hotellet Marriott Vienna byggt nära Stadsparken. Med bastu, kemtvätt och flotta faciliteter blir standarden högklassig.

från 1364kr.

Ambassador Hotel är ett drömlikt hotell med 5 stjärnor, ett idealiskt val för det nyblivna paret. Det är nära Albertina i Wien som du hittar boendet och där ni kan boka rum från 1364 kronor och uppåt.

från 1376kr.

Det företagsanpassade Hilton Vienna am Stadtpark är ett femstjärnigt hotell intill gatan Am Stadtpark. Rummen har en kostnad från 1376 svenska kronor och exempel på tjänster för företag är konferenssal och konferensrum.

från 1432kr.

Med 4-stjärnig klass är detta ett utmärkt boende nära till populära attraktioner som St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och State Opera House. Det är nära Stephansdom i Wien som ni hittar Hollmann Beletage Design & Boutique, ett boende med pris från 1432 svenska kronor och uppåt.

från 1459kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet Hilton Vienna Plaza finns vid gatan Schottenring , nära Burg-teatern. Den tjusiga tillvaron ger ett bra lugn med bland annat massage och företagscenter.

från 1508kr.

The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel, ett glamoröst hotell nära Wien-operan längs med vägen Kaerntner Ring. Det glansfulla hotellet har fantastiska bekvämtligheter som t.ex. bastu, massage och gym.

från 1743kr.

Hotel Bristol, ett flott hotell med lyxig miljö nära Wien-operan på vägen Kaerntner Ring. Det lyxiga hotellet har många bekvämtligheter som exempelvis gym, kemtvätt och massagebehandling.

från 1788kr.

Med fyrstjärnig standard är detta ett mycket bra boende inte långt ifrån populära sevärdheter som St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och State Opera House. Det är nära Konsthistoriska museet i Wien som du påträffar Sans Souci Vienna, ett boende med rum från 1788 kr per natt.

från 1838kr.

På Sofitel Vienna Stephansdom kan du vila upp er med underbara spafaciliteter som massage, hälsoklubb och spaanläggning. Spahotellet finnes utmed Praterstrasse och det är här, nära Stephansdom som ni kan få en rofylld tillvaro.

från 1887kr.

Lev drömlikt under ditt besök i Wien på det femstjärniga hotellet Grand Hotel Wien. Detta hotell är stationerat nära Wien-operan och du kan boka ett rum på hotellet från 1887 svenska kronor per dygn.

från 2012kr.

Styrketräna med gymmet på det femstjärniga Palais Hansen Kempinski Vienna under tiden du inte utforskar staden Wien. Utrustningen i hotellrummen är standardutrustning, och de har en prislapp från 2012 svenska kronor.

från 2464kr.

Längs med gatan Schubertring finner ni lyxhotellet The Ritz-Carlton, Vienna placerat nära Stadsparken. Den tjusiga tillvaron ger ett bra lugn med bl.a. gym och inomhuspool.

från 2796kr.

Med ett gångavstånd till en hel del omtyckta restauranger i Wien är Hotel Imperial ett attraktivt lyxhotell. Boendet har 5 stjärnor i klass och ni hittar det nära Wien-operan med en kostad från 2796 kronor för ett hotellrum.

från 3031kr.

Hotel Sacher Wien är ett spahotell med massagebehandling, spaanläggning och hälsoklubb i kombination med en stämning som är romantisk, lyxig och avkopplande. Det är nära Wien-operan längs med vägen Philharmonikerstrasse som ni hittar detta 5-stjärniga spahotell.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell