Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 121-135 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 909kr.

Hotel Mercure Wien Zentrum är ett hotell i Wien med flera verkligen bra restauranger inom gångavstånd. Rummen kostar från 909 svenska kronor per dygn och det är nära Stephansdom som ni du hittar detta fyrstjärniga hotell.

från 909kr.

På Hotel Am Konzerthaus Vienna - MGallery Collection har du inte långt till flera populära matställen i Wien. Hotellet har 4 stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Stadsparken med en pirslapp från 909 svenska kronor per natt.

från 917kr.

25hours Hotel Wien är ett populärt hotell med tre stjärnor som fått bra vitsord av tidigare hotellgäster. Det är nära Österrikes parlamentsbyggnad på gatan Lerchenfelderstrasse som ni hittar detta hotell i Wien.

från 948kr.

K&K Palais Hotel är ett omtyckt hotell med flera tillfredställda gäster och är beläget nära Stephansdom. Standarden är fyrstjärnig för detta hotell och är en smula dyrare än hotellen i medelklassen.

från 948kr.

Ett omtyckt hotell som mottagit ett superomdöme är K&K Hotel Maria Theresia som hittas nära Leopold-museet. Boendet har en klass på fyra stjärnor och är inte direkt det billigaste hotellet ni kan stöta på i Wien.

från 948kr.

Träningsanläggningen på det fyrstjärniga Best Western Premier Hotel Harmonie ger er en chans att svettas under din vistelse i Wien. Rummen kostar från 948 svenska kronor per dygn med bl.a. har minibar, luftkonditionering och värdeförvaring.

från 978kr.

Fyrstjärniga hotellet Hotel Beethoven Wien är byggt nära Secessionsbyggnaden i Wien. Det är vid gatan Papagenogasse som detta boende påträffas och är inte särskilt billigt.

från 1016kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som ligger hyfsat nära välbesökta turistattraktionerna State Opera House och St. Stephen's Cathedral (Stephansdom). Det är nära Stephansdom i Wien som du finner Hotel Am Stephansplatz, ett hotell med priser från 1016 kronor som billigast.

från 1030kr.

Fleming's Deluxe Hotel Wien-City är ett populärt hotell med fyra stjärnor som fått bra betyg av recensenter. Det är ett hotell som är stationerat nära Wiens stadshus på vägen Josefstaedter Str..

från 1129kr.

Det glamorösa lyxhotellet Hotel Das Triest är beläget vid vägen Wiedner Hauptstrasse , nära Secessionsbyggnaden. Detta hotell är ett bra alternativ för dig som vill ha en lyxigare vistelse med bland annat företagscenter och hälsoklubb.

från 1159kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger ganska nära omtyckta turistattraktionerna St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och State Opera House. Det är nära Wien-operan som du hittar Derag Livinghotel City Apartments Wien, ett hotell med rum från 1159 kronor per natt.

från 1159kr.

Hotel Opernring, ett hotell med 4 stjärnor nära Wien-operan. Boendet hittar du på gatan Opernring och hat ett högt pris i jämförelse med andra hotell i staden.

från 1209kr.

Det fyrstjärniga lyxhotellet InterContinental Vienna tycks vara och är beläget en bit ifrån sevärdheterna St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och Belvedere Palace and Museum. Du hittar boendet längs gatan Johannesgasse nära Stadsparken.

från 1209kr.

Steigenberger Herrenhof Wien är ett femstjärnigt boende i Wien med en drömlik stuk. Det är nära Spanska ridskolan i Wien som du finner hotellet och där ni har chansen att bo från 1209 kronor.

från 1242kr.

Det lyxiga Radisson Blu Style Hotel, Vienna längs med Herrengasse nära Burg-teatern. Den glamorösa tillvaron ger en bra harmoni med bl.a. hälsoklubb och företagscenter.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell