Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 106-120 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 823kr.

På Austria Trend Hotel Europa Wien har du mycket nära till en mängd populära matställen i Wien. Rummen har ett pris från 823 kronor per dygn och det är nära Stephansdom som ni du finner detta fyrstjärniga hotell.

från 823kr.

Hotel Astoria - Austria Trend ligger vid Kaerntner Strasse , är populärt för affärsresenärer och har en standard på fyra stjärnor. Du kan bli boende från 823 kr och det finns till exempel konferenssal och kemtvätt av kläder att använda.

från 826kr.

Novotel Wien City är ett fyrstjärnigt hotell med träningslokal som ger er chansen till motion under tiden du är i Wien. Rummen på hotellet har priser från 826 kronor och är försedda med bland annat AC, minibar och värdeförvaring.

från 826kr.

NH Wien, ett hotell som är försett med faciliteter som bl.a. bar, torrbastu och restaurang. Hotellet stöter du på utmed vägen Mariahilfer Strasse som är belägen nära Leopold-museet och har en standard på 4 stjärnor.

från 826kr.

Med logi på ett schyst boende och en standard på fyra stjärnor har du bara ett litet avstånd till de efterfrågade sevärdheterna St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och Stephansplatz. Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien ligger nära Hundertwasser-huset i Wien och är ett hotell där hotellets rum ligger från 826 kr.

från 826kr.

Nära Stadsparken ligger det populära hotellet Adagio Wien Zentrum som mottagit ett mycket hederligt betyg av tidigare gäster. Standarden är trestjärnig för detta boende och det tillhör en prisklass som är något dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 826kr.

Hotellet Mercure Josefshof Wien är inte bland de billigastei Wien och har de enklaste bekvämligheterna. Boendet har en klass på 4 stjärnor och du stöter på det nära Wiens stadshus längs med vägen Josefsgasse.

från 864kr.

Wingate by Wyndham Vienna/Parkersburg är ett tvåstjärnigt hotell utan lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellet anses vara rätt så okomplicerat och hotellets rum har exempelvis pentry, luftkonditionering och värdeförvaring.

från 872kr.

Hotel de France är ett tjusigt hotell med lyxig känsla nära Burg-teatern vid vägen Schottenring. Det lyxiga hotellet har stiliga faciliteter som bl.a. lyxfaciliteter.

från 872kr.

Om du vill övernatta på ett populärt hotell som fått läckra vitsord av tidigare boenden så kan möjligtvis det fyrstjärniga Hotel Das Tyrol vara något för dig. Det är i Wien vid Mariahilfer Strasse nära Leopold-museet som du finner detta boende.

från 873kr.

Nära Secessionsbyggnaden stöter ni på det omtyckta hotellet Best Western Premier Kaiserhof som fått ett väldigt prima betyg av tidigare hotellgäster. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och är inte precis det billigaste boendet ni kan hitta.

från 874kr.

I Wien (Neubau) och nära sevärdheterna Hofmobiliendepot (Imperial Furniture Collection) och Haus des Meeres - Aqua Terra Zoo stöter ni på LiV'iN Residence by Fleming's Wien. Med detta boendes standard på fyra stjärnor bedöms detta boende vara bättre än genomsnittet.

från 876kr.

På Auerspergstrasse finnes det lyxiga hotellet The Levante Parliament placerat nära Österrikes parlamentsbyggnad. Den lyxiga tillvaron ger en bra harmoni med bl.a. hälsoklubb och torrbastu.

från 902kr.

Best Western Plus Hotel Das Tigra är ett omtyckt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra omdöme av tidigare gäster. Detta hotell ligger nära Stephansdom vid gatan Tiefer Graben i Wien.

från 909kr.

Inte långt bort från attraktionerna Stephansplatz och Belvedere Palace and Museum hittar du Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel, ett fyrstjärnigt hotell som är. Det är nära Belvedere längs med vägen Ungargasse som hotellet hittas.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell