Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 31-45 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 448kr.

I Wien (Landstrasser Hauptstrasse) och nära sevärdheterna Museum of Military History (Heeresgeschichtliches Museum) och Belvedere Palace and Museum finner du Amedia Hotel Wien. Med boendets standard på tre stjärnor anses boendet vara billigt.

från 455kr.

Det omtyckta hotellet Austria Classic Hotel Wien ligger nära Riesenrad. Hotellstandarden är 3-stjärnig för detta hotell och är ett billigt alternativ med hotellrum från 455 kronor.

från 471kr.

Det väldigt billiga hotellet Austria Trend Hotel Anatol har endast det mest enkla utbudet av faciliteter. Detta hotell har en standard på 4 stjärnor och ni finner det i Wien (Mariahilf) längs Webgasse.

från 472kr.

Det billigahotellet AllYouNeed Hotel Vienna 4 ligger inom kort gångavstånd till flera bra matställen i Wien. Detta boende har tre stjärnor i standard och ni hittar det nära Secessionsbyggnaden med ett pris från 472 kronor för en natt.

från 478kr.

På Viennart Hotel am Museumsquartier bor ni billigt och har inte långt till en hel del omtyckta restauranger i Wien. Det är nära Leopold-museet som ni stöter på detta 4-stjärniga hotell med priser från 478 kronor per rum och natt.

från 478kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som påträffas hyfsat nära populära attraktionerna The Vienna Prater och Historic Center of Vienna. Hotel Vienna ligger nära Riesenrad i Wien och är ett billigt hotell där rummen ligger från 478 kronor per natt.

från 488kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som fått schysta vitsord av tidigare hotellgäster så kan kanske det 3-stjärniga Hilton Garden Inn Tysons Corner vara något för er. Detta hotell är billigt och du finner det längs med vägen Boone Blvd nära Tysons Corner Center i Wien.

från 492kr.

Det företagslämpade Leonardo Hotel Vienna är ett fyrstjärnigt hotell längs Matrosengasse. Rummen kostar från 492 kr och på hotellet hittar du bl.a. bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och konferenssal.

från 492kr.

Med en trestjärnig standard hittar ni hotellrum från 492 SEK på hotellet Ibis Wien Messe. Hotellet påträffas nära Riesenrad i Wien och det tycks vara jämförelsevis billigt.

från 492kr.

Det populära hotellet Holiday Inn Vienna South påträffas i Wien (Meidling). Hotellstandarden är fyrstjärnig för detta hotell och är ett billigt boende i Wien.

från 492kr.

Det billiga hotellet Derag Livinghotel Kaiser Franz Joseph kostar från 492 kr per rum och har bekvämligheter som bl.a. massagebehandling, bastu och restaurang. Det är i Wien (Wahring) som du hittar detta 4-stjärniga hotell.

från 493kr.

Hotellet Arcotel Wimberger Wien har en 4-stjärnig klass och hotellrum till ett pris från 493 svenska kronor per natt. Det billiga boendet ligger i Wien (Neubau).

från 493kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som ligger nära populära sevärdheterna St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och Historic Center of Vienna. Från 493 kronor kan ni få ett rum på det billiga Hotel Capri nära Riesenrad i Wien.

från 493kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Stalehner har rum till ett pris från 493 kr per natt. Boendet tycks vara jämförelsevis bra i pris och du finner det i Wien (Hernals).

från 493kr.

Nära Belvedere och nära sevärdheterna Belvedere Palace and Museum och St. Charles's Church (Karlskirche) ligger Prinz Eugen Hotel. Med detta boendes standard på fyra stjärnor anses detta boende vara rätt bra i pris.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell