Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 46-60 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 494kr.

Actilingua Apartment Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger inte långt ifrån sevärdheterna Cemetery of St. Marx (Friedhof St. Marx) och Museum of Military History (Heeresgeschichtliches Museum). Detta hotell påträffas i Wien (Simmering) längs Schneidergasse.

från 501kr.

På hotellet ibis Styles Wien President (formerly all seasons) får du tillträde till faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 501 kronor. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och påträffas i Wien (Mariahilf).

från 505kr.

Tourotel Mariahilf är ett hotell med 4 stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är försedda med det enklaste du kan behöva för övernattning.

från 506kr.

Det 3-stjärniga hotellet Gartenhotel Altmannsdorf Hotel 2 har endast huvudsakliga bekvämligheter. Detta hotell är rätt så billigt och rummen är furnerade med det enklaste.

från 508kr.

Det populära hotellet Hotel Johann Strauss har fyrstjärnig standard och har tilldelats beundransvärt utlåtande av tidigare hotellgäster. Det är nära Secessionsbyggnaden vid gatan Favoritenstrasse som ni finner detta billiga boende i Wien.

från 508kr.

Med ett kort avstånd till populära turistattraktioner som Historic Center of Vienna och St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) kanske hotellet City Hotel Tabor ett okej val. Det är i Wien vid Taborstrasse som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 508kr.

Hotellet Ibis Wien Mariahilf har de mest enkla faciliteterna som tillexempel bar. Boendet har en standard på 3 stjärnor och ni påträffar det i Wien (Mariahilf) vid Mariahilfer Guertel.

från 510kr.

Det 3-stjärniga och populära hotellet Tysons Corner Marriott är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Detta boende påträffas nära Tysons Corner Center längs med gatan Leesburg Pike i Wien.

från 516kr.

Hotel Schwalbe är ett trestjärnigt hotell utan lyxigt utbud av bekvämligheter. Boendet är relativt bra i pris och rummen är försedda med det enklaste.

från 516kr.

De mest avgörande bekvämligheter finner ni på hotellet Comfort Inn Tysons Corner. Detta hotell stöter du på längs med gatan Spring Hill Rd som är belägen nära Wolf Trap National Park for the Performing Arts och med en klass på 2 stjärnor.

från 517kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Haus des Meeres - Aqua Terra Zoo och Hofmobiliendepot (Imperial Furniture Collection) hittar ni hotellet ibis Wien City som ligger i Wien (Margareten). Detta hotell är rätt bra i pris och med en standard på tre stjärnor.

från 539kr.

Detta billiga hotell ligger i Wien (Ottakring), har 4 stjärnor i standard och hotellrummen har inte mer än standardutrustning. På Austria Trend Hotel Schloss Wilhelminenberg är det möjligt att boka ett rum för 539 kronor som billigast.

från 543kr.

På Hotel Regina bor ni billigt och har inte långt till en hel del omtyckta restauranger i Wien. Det är nära Wiens stadshus som detta 4-stjärniga boende är byggt med hotellrum från 543 kronor.

från 543kr.

Om ni vill leva förtrollande vackert i Wien så kan det 4-stjärniga hotellet Graben Hotel eventuellt vara något för er. Boendet finns nära Stephansdom i Wien och du kan få ett rum från 543 SEK per natt.

från 548kr.

Det företagsanpassade hotellet Gartenhotel Altmannsdorf Hotel 1 har fyra stjärnor i hotellstandard och finnes intill gatan Hoffingergasse. Hotellrummen kostar från 548 SEK och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade tjänster som företagstjänster och konferenssal.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell