Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 16-30 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 403kr.

Det är från 403 SEK och uppåt som du finner på det fyrstjärniga hotellet Atlantis Hotel Vienna. Boendet är mycket billigt och ni finner det i Wien (Neubau).

från 409kr.

Det billigahotellet AllYouNeed Hotel Vienna 2 är byggt inom kort gångavstånd till en mängd bra matställen i Wien. Hotellrummen har priser från 409 SEK per dygn och det är nära Stephansdom som du ni hittar detta 3-stjärniga hotell.

från 409kr.

Hotellet Vienna Urban Resort Hotel är beläget endast en bit från sevärdheter som Schonbrunn Palace (Schloss Schonbrunn), Schoenbrunn Palace Orchestra och Orangerie im Schloss Schoenbrunn. Hotellet är väldigt billigt och med en klass på tre stjärnor.

från 410kr.

Detta trestjärniga hotell finns ganska nära de efterfrågade sevärdheterna The Vienna Prater och Historic Center of Vienna. Hotel Cristall är beläget nära Riesenrad i Wien och är ett billigt hotell där hotellrummen kostar från 410 svenska kronor per natt.

från 410kr.

Detta trestjärniga hotell är beläget nära de välbesökta sevärdheterna Kunsthistorisches Museum och Museum Quarter. Hotel Fuerst Metternich påträffas nära Leopold-museet i Wien och är ett billigt boende där hotellets rum kostar från 410 kronor.

från 417kr.

Westbahn Hotel är ett prisvärt fyrstjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Haus des Meeres - Aqua Terra Zoo och Hofmobiliendepot (Imperial Furniture Collection). Det är på gatan Pelzgasse i Wien (Rudolfsheim-Funfhaus) som du finner hotellet.

från 417kr.

Det företagslämpade Best Western Plus Hotel Arcadia är ett fyrstjärnigt hotell vid Max winter platz. Hotellrummen har ett pris från 417 svenska kronor per dygn och exempel på faciliteter för företag är större konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 419kr.

Det billiga hotellet Vienna Wolf Trap Hotel har en prislapp från 419 svenska kronor per natt och har bekvämligheter som är det mest nödvändiga. Detta boende har en tvåstjärnig standard och påträffas i Wien.

från 440kr.

Hotel Donauwalzer är ett trestjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger inte långt ifrån sevärdheterna Rathaus (New City Hall) och Wiener Residenzorchester Veranstaltungs GmbH. Detta boende påträffas i Wien (Hernals) längs med gatan Ottakringerstrasse.

från 445kr.

De mest grundläggande bekvämligheter finner ni på det mycket billiga hotellet Austria Trend Donauzentrum. Detta boende är fyrstjärnigt och du hittar det vid Wagramer Strasse i Wien (Donaustadt).

från 445kr.

Det fyrstjärniga hotellet Austria Trend Hotel Lassalle är ett prisvärt hotell som endast ligger en liten bit bort ifrån sevärdheterna Historic Center of Vienna och The Vienna Prater. Detta hotell finns längs med Engerthstrasse i Wien (Leopoldstadt).

från 445kr.

Det trestjärniga hotellet Austria Trend Hotel Messe är passande för etablissemang och ni stöter på det längs Messestraße. Större konferensrum och kemtvätt är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har ett pris från 445 svenska kronor.

från 447kr.

Det företagsvänliga hotellet Roomz Vienna har 4 stjärnor i standard och är byggt intill Paragonstrasse. Rummen kostar från 447 svenska kronor och exempel på tjänster för bolag är konferenssal och kemtvätt av kläder.

från 447kr.

Bellevue Hotel är ett prisvärt fyrstjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheter som Sigmund Freud Museum och Vienna Boys Choir (Wiener Sangerknaben). Det är i Wien (Alsergrund) utmed gatan Althanstrasse som boendet finns.

från 447kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Hotel Am Brillantengrund ett läckert och billigt hotell med hotellrum från 447 kronor och uppåt. Det är nära Leopold-museet i Wien som du stöter på detta 3-stjärniga logi.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell