Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 61-75 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 548kr.

På hotellet Residence Inn By Marriott Tysons Corner Mall får du tillträde till faciliteter som är det enklaste till en kostnad från 548 kr. Detta hotell har 3 stjärnor som hotellstandard och finnes nära Tysons Corner Center i Wien.

från 548kr.

Det tvåstjärniga hotellet Extended Stay America Washington, D.C. - Tysons Corner har rum till ett pris från 548 SEK. Boendet ligger nära Tysons Corner Center i Wien och det är inte bland de mest prisvärda boendena.

från 551kr.

Hotellet Sheraton Premiere at Tysons Corner har utomhuspool, restaurang och pool (inomhus) tillgängligt för sina gäster. Hotellets rum är furnerade med bl.a. Internet, luftkonditionering och safebox.

från 560kr.

Det fyrstjärniga hotellet InterCityHotel Wien är utformat för etablissemang och du stöter på det på Mariahilfer Strasse. Rummen kostar från 560 kronor och exempel på faciliteter för företag är rum för konferens och större konferensrum.

från 568kr.

Ramada Encore Vienna City Center, ett hotell som är försett med sådana bekvämligheterna som bara tycks vara grundläggande. Detta boende är 3-stjärnigt och du hittar det längs med vägen Grieshofgasse Wien i Wien (Meidling).

från 569kr.

Med en fyrstjärnig standard hittar ni rum från 569 kronor på hotellet Deutschmeister. Det är i Wien (Alsergrund) som ni finner boendet och det är billigt för sitt segment.

från 574kr.

Hotellet Residence Inn by Marriott Tysons Corner är inte speciellt billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Boendet har tre stjärnor i standard och ni stöter på det vid Westwood Center Dr nära Wolf Trap National Park for the Performing Arts.

från 574kr.

Det trestjärniga hotellet Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax är stationerat nära Inova Fairfax Hospital i Wien. Ni hittar detta boendet byggt vid gatan Gallows Rd och det hör inte till de billigare hotellen i staden, utan tillhör snarare mittensegmentet med ett pris från 574 kr.

från 580kr.

Nära Belvedere finnes det omtyckta hotellet Lindner Hotel am Belvedere som fått ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellresenärer. Det populära hotellet har 4 stjärnor i klass och med en kostnad på 580 kronor per rum vilket får betraktas som en vanlig prisnivå för staden.

från 581kr.

Från La Prima Fashion Hotel Vienna har du nära till många populära attraktioner som exempelvis Museum Quarter och Leopold Museum. Detta hotell är fyrstjärnigt och du påträffar det i Wien vid Schoenbrunnerstrasse.

från 599kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som finns hyfsat nära välbesökta sevärdheterna Kunsthistorisches Museum och Museum Quarter. Det är nära Leopold-museet i Wien som du påträffar Hotel Kummer, ett boende med rum från 599 svenska kronor per dygn.

från 599kr.

Hotellet ARCOTEL Kaiserwasser är inte bland de billigastei Wien och har bekvämligheter som pub, torrbastu och hälsoklubb. Detta boende påträffar du längs med gatan Wagramer Strasse som ligger i Wien (Donaustadt) och med en standard på 4 stjärnor.

från 599kr.

Med ett kort avstånd till populära turistattraktioner som Belvedere Palace and Museum och State Opera House kanske hotellet Hotel Papageno ett schyst boende för dig. Detta logi är trestjärnigt och ni hittar det i Wien intill vägen Wiedner Hauptstrasse.

från 603kr.

Det företagslämpade hotellet Courtyard by Marriott Vienna Schoenbrunn har fyra stjärnor i klass och finns vid Schoenbrunner Schlossstrasse. Rummen har ett pris från 603 kr per natt och på hotellet hittar du exempelvis företagsanpassade faciliteter som kemtvätt av kläder och företagscenter.

från 606kr.

Med ett kort avstånd till en hel del populära matställen i Wien är Hotel Royal ett lämpligt hotell. Det är nära Stephansdom som du hittar detta fyrstjärniga boende med en pirslapp från 606 SEK.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell