Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 91-105 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 702kr.

På Courtyard by Marriott Vienna Messe/Prater finner du gym, pub och torrbastu och en standard på fyra stjärnor. Hotellrummen är rustade med det vanligaste men med förfogande till Internetanslutning.

från 702kr.

I Wien (Neubau) och inte långt ifrån sevärdheterna Hofmobiliendepot (Imperial Furniture Collection) och Haus des Meeres - Aqua Terra Zoo ligger Fleming's Hotel Wien-Westbahnhof. Med detta boendes standard på 4 stjärnor anses detta boende vara ett fint hotell.

från 703kr.

Embassy Suites Hotel® Tysons Corner är ett beundrat hotell med en mångfald tillfredställda hotellgäster och ligger nära Wolf Trap National Park for the Performing Arts. Klassen för detta boende ligger på 3 stjärnor och med ett pris på 703kr per rum befinner det sig ganska nära genomsnittet i kostnad.

från 709kr.

Park Inn by Radisson Uno City Vienna är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och otroligt många nöjda gäster. Hotellet finner du vid vägen Wagramer Strasse nära Donau-tornet i Wien.

från 710kr.

Ramada Hotel and Suites Vienna ligger på Freytaggasse , är utformat för affärsresenärer och har en standard på fyra stjärnor. Du kan bli en boende från 710 kr per dygn och det finns till exempel företagstjänster och kemtvätt av kläder att använda.

från 716kr.

Hotellet The Levante Laudon Apartments är beläget endast en bit från sevärdheterna Imperial Palace (Hofburg), Museum Quarter och Kunsthistorisches Museum. Boendet är ett trestjärnigt hotell och tycks varken vara dyrt eller billigt.

från 742kr.

Med fyrstjärnig klass är detta ett idealiskt boende nära till populära attraktioner som Museum Quarter och Kunsthistorisches Museum. Det är nära Leopold-museet i Wien som ni finner NH Atterseehaus Suites, ett boende med rum från 742 SEK och uppåt.

från 742kr.

Mercure Wien City är ett 4-stjärnigt hotell som är mycket passande alternativ för företag och hittas vid gatan Hollandstrasse. Här företagsfaciliteter som kemtvätt, företagscenter m.m. och med ett pris från 742 SEK.

från 742kr.

NH Danube City är ett hotell med 4 stjärnor i betyg nära Donau-tornet. Det är vid vägen Wagramer Strasse som detta boende är beläget och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 742 kronor för ett hotellrum och natt.

från 751kr.

Pentahotel Vienna är ett omtyckt hotell med flera belåtna gäster och hittas i Wien (Wieden). Det populära hotellet har 4 stjärnor i standard och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 751 kronor för ett hotellrum och natt.

från 752kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superbetyg är Hotel Imlauer Vienna som finnes i Wien (Leopoldstadt). Boendet har en klass på fyra stjärnor och anses varken vara dyrt eller billigt för ett boende.

från 753kr.

De mest betydelsefulla faciliteter finner ni på hotellet Hotel & Palais Strudlhof. Boendet har 4 stjärnor i standard och ni finner det längs Pasteurgasse i Wien (Alsergrund).

från 759kr.

De mest väsentliga bekvämligheter finner ni på hotellet Hotel Mercure Secession Wien. Det är nära Secessionsbyggnaden och vid vägen Getreidemarkt som du hittar detta fyrstjärniga hotell.

från 792kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hilton Vienna Danube är passande för affärsresenärer och ni finner det längs gatan Handelskai. Hotellrummen kostar från 792 svenska kronor per dygn och exempel på faciliteter för bolag är större konferensrum och rum för konferens.

från 819kr.

Välbesökta turistattraktioner som Imperial Palace (Hofburg) och Kunsthistorisches Museum finner ni inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Cordial Theaterhotel Wien är ett hotell nära Wiens stadshus med ett pris från 819 SEK för en natt.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell