Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 76-90 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 626kr.

Intill vägen Linke Wienzeile Ullmannstrasse ligger det företagslämpade hotellet Renaissance Wien med en standard på 4 stjärnor. Rummen kostar från 626 svenska kronor per dygn och på hotellet hittar du t.ex. företagsanpassade tjänster som kemtvätt och konferenssal.

från 628kr.

St. Stephen's Cathedral (Stephansdom) och St. Peter's Church (Peterskirche) är omtyckta turistattraktioner som ni påträffar nära detta 3-stjärniga logi. Apartment Rentals Vienna ligger nära Stephansdom i Wien och är ett boende där rummen har ett pris från 628 kr.

från 631kr.

Nära Wiens stadshus och nära sevärdheterna Kunsthistorisches Museum och Imperial Palace (Hofburg) finnes Appartments in der Josefstadt. Detta boende är ett fyrstjärnigt hotell och med ett pris från 631kr per rum vilket får betraktas som en normal prisnivå för staden.

från 638kr.

Det 3-stjärniga hotellet Art Hotel Vienna är ett boende som endast ligger en liten bit bort ifrån sevärdheter som Haus des Meeres - Aqua Terra Zoo och The Third Man Museum. Detta boende är beläget utmed Brandmayergasse i Wien (Margareten).

från 641kr.

Starlight Suiten Hotel Am Heumarkt är ett populärt hotell med ett stort antal tillfredställda gäster och påträffas nära Stadsparken. Detta boende är 4-stjärnigt och tycks varken vara dyrt eller billigt för ett hotellrum i Wien.

från 644kr.

Hotellet Simm's Hotel har en 3-stjärnig standard och hotellrum från 644 svenska kronor. Hotellet ligger i Wien (Simmering) och det är inte bland de mest billiga hotellen.

från 659kr.

Intill Rennweg påträffar du det företagsvänliga hotellet NH Belvedere med en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 659 kr och på hotellet hittar du exempelvis bolagsanpassade faciliteter som konferenssal och kemtvätt.

från 659kr.

Hotellet Hotel Mercure Wien Westbahnhof hittas inom kort avstånd till en mängd topprestauranger i Wien. Rummen har priser från 659 svenska kronor och det är i Wien (Rudolfsheim-Funfhaus) som ni du stöter på detta 4-stjärniga boende.

från 659kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som ligger mycket nära välbesökta attraktionerna The Vienna Prater och Historic Center of Vienna. Från 659 kronor per natt kan du få rum på Suite Novotel Wien Messe nära Riesenrad i Wien.

från 666kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som finnes i Wien (Mariahilf) med hotellrum som är utrustade med standardutrustning. På Red Carpet Hostels är det möjligt att få tag på ett rum för 666 kr.

från 668kr.

TOP Falkensteiner Hotel am Schottenfeld är ett fyrstjärnigt hotell som är väldigt passande alternativ för företag och är beläget längs Schottenfeldgasse. Här företagsfaciliteter som kemtvätt, konferensrum m.m. och med en kostnad från 668 kronor per dygn.

från 675kr.

Det företagslämpade hotellet Hotel Nestroy har fyra stjärnor i standard och finnes längs Rotensterngasse district. Rum för konferens och kemtvätt av kläder är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 675 svenska kronor per dygn.

från 676kr.

Ni har nära till en hel del efterfrågade sevärdheter som Kunsthistorisches Museum och Imperial Palace (Hofburg) från hotellet Austria Trend Hotel Rathauspark. Detta fyrstjärniga hotell stöter du på gatan Rathausstrasse i Wien.

från 676kr.

Det omtyckta hotellet Opera Suites finns nära Wien-operan. Hotellstandarden för boendet ligger på fyra stjärnor och med ett pris på 676kr per rum vilket tycks som en normal prisnivå för staden.

från 701kr.

Längs Margaretenstrasse finner du det företagslämpade hotellet Holiday Inn Vienna City med en standard på 4 stjärnor. Rummen har ett pris från 701 kronor per dygn och på hotellet finns bland annat bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och konferenssal.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell