Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 136-150 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1028kr.

Tram 28 och Belem är efterfrågade sevärdheter som du hittar ett stenkast detta femstjärniga logi. Fontecruz Lisboa, Autograph Collection ligger nära Rossio Square i Lissabon och är ett hotell där hotellets rum ligger från 1028 SEK per dygn.

från 1040kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet Tiara Park Atlantic Lisboa finns på Rua Castilho City Centre Marquês de Pombal, i Lissabon (Centrum). Under din lyxiga tid på lyxhotellet kan ni få tillgång till bland annat lyxfaciliteter.

från 1062kr.

På Hotel Britania har man inte långt till flera populära restauranger i Lissabon. Rummen kostar från 1062 kronor och det är nära Rossio Square som man du hittar detta fyrstjärniga hotell.

från 1062kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet Mercy Hotel ligger längs med Rua da Misericordia , nära Sao Jorge-slottet. Det lyxiga hotellet har fantastiska faciliteter som bl.a. lyxfaciliteter.

från 1068kr.

Heritage Av Liberdade är ett hotell i Lissabon med många verkligen bra matställen inom kort gångavstånd. Hotellet har fyra stjärnor i klass och du hittar det nära Sao Jorge-slottet med en pirslapp från 1068 svenska kronor för ett rum.

från 1084kr.

Vid gatan Avenida da Liberdade påträffar du lyxhotellet Sofitel Lisbon Liberdade placerat nära Rossio Square. Detta lyxiga hotell har t.ex. massage och kemtvätt för sina gäster.

från 1085kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som finns nära Queluz National Palace med rum som är utrustade med till exempel minibar, safebox och AC. På Pousada de Queluz / Lisboa - Dona Maria I är det möjligt att beställa ett rum för 1085 kronor som billigast.

från 1101kr.

Tram 28 och St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge) är omtyckta turistattraktioner som du finner inte långt ifrån detta 4-stjärniga logi. Med rum från 1101 kronor och uppåt är Hotel do Chiado inte en del av de mest billiga, men har ett läge nära Sao Jorge-slottet i Lissabon.

från 1153kr.

Med ett kort gångavstånd till många omtyckta matställen i Lissabon är Hotel Tivoli Lisboa ett tilltalande lyx-hotell. Hotellrummen kostar från 1153 SEK per natt och det är i Lissabon (Liberty Avenue) som du ni finner detta femstjärniga hotell.

från 1164kr.

Avenida Palace är ett populärt lyxhotell med 5 stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Detta boende finns nära Sao Jorge-slottet längs med gatan Rua De Dezembro i Lissabon.

från 1174kr.

Tram 28 och St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge) är populära sevärdheter som du stöter på ett stenkast detta 4-stjärniga hotell. Solar Do Castelo är ett hotell nära Sao Jorge-slottet i Lissabon med ett pris från 1174 kr för en natt.

från 1180kr.

Altis Avenida Hotel är ett beundrat lyxhotell med en mångfald nöjda gäster sedan förut och påträffas nära Sao Jorge-slottet. Detta hotell är 5-stjärnigt och är verkligen inte ett billigt hotell från 1180 kronor för ett rum.

från 1572kr.

Omtyckta sevärdheter som Parque das Nacoes och Oceanario de Lisboa ligger inte långt borta från boendet Myriad by SANA Hotels. Boendet har en hotellstandard på fem stjärnor och du finner det utmed vägen Cais das Naus Lote .. Parque Das Nacoes i Lissabon.

från 1655kr.

Ni hittar lyxiga Altis Belém Hotel & Spa vid Doca Do Bom Sucesso nära Jeronimos-kloster. Under din lyxiga tid som gäst på lyxhotellet kan du få tillgång till lyxiga bekvämligheter som exempelvis kemtvätt, utomhuspool och massagebehandling.

från 1691kr.

Flera populära matställen i Lissabon påträffas nära lyxhotellet Bairro Alto Hotel. Hotellet har fem stjärnor i klass och är byggt nära Sao Jorge-slottet med ett pris från 1691 kronor per natt.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell