Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 211-225 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1603kr.

Det 4-stjärniga hotellet Millennium Broadway Hotel - Times Square är passande för affärsresenärer och du påträffar det på gatan W St. Kemtvätt av kläder och större konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 1603 svenska kronor per natt.

från 1605kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan det fyrstjärniga The Michelangelo Hotel vara för er. Boendet påträffas nära Rockefeller Center längs med W St i New York.

från 1605kr.

Hyatt 48 Lex är ett populärt hotell med en standard på 4 stjärnor och många nöjda hotellgäster. Boendet finner du på vägen Lexington Avenue nära Chrysler Building i New York.

från 1605kr.

The Westin New York Grand Central har ett superbra utgångsläge, en bit bort från de omtyckta sevärdheterna Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building. Detta boende har en klass på 4 stjärnor och du finner det intill gatan East Street i New York.

från 1605kr.

Ett omtyckt hotell är Excelsior Hotel som ni stöter på nära Central Park och har en hel del tillfredställda gäster. Hotellets klass är på 3 stjärnor och är inte precis billigt för ett hotell i New York.

från 1605kr.

Hotellet The Algonquin Hotel Times Square, Autograph Collection finns inom kort avstånd till många toppkrogar i New York. Boendet har fyra stjärnor i klass och ni hittar det nära Broadway med ett pris från 1605 kr för en natt.

från 1605kr.

Morgans är ett fyrstjärnigt boende i New York med en drömlik stuk. Från 1605 kr per dygn kan ni hitta rum på hotellet för och hotellet stöter du på nära Empire State Building i New York.

från 1605kr.

The GEM Hotel - Midtown West, an Ascend Collection hotel har ett mycket bra läge med ett gångavstånd till de välbesökta attraktionerna Broadway och Empire State Building. Detta boende är trestjärnigt och du påträffar det i New York intill gatan W St.

från 1605kr.

Om du tänkt bo förtrollande vackert i New York så kan det fyrstjärniga hotellet Hotel Chandler kanske vara något för dig. Hotellrummen kan du boka från 1605 svenska kronor och du hittar hotellet nära Empire State Building i New York.

från 1611kr.

Hotel On Rivington är ett fyrstjärnigt hotell i New York med en romantisk prägel. Rummen på hotellet har ett pris från 1611 svenska kronor för en kärleksfull atmosfär och boendet påträffas i New York (East Village - Lower East Side).

från 1611kr.

Ett beundrat hotell är The Lucerne Hotel som ni hittar i New York (Upper West Side) och har en mångfald tillfredställda gäster sedan tidigare. Detta boendes klass är på 4 stjärnor och är inte vidare billigt.

från 1618kr.

Hotellet Hampton Inn Manhattan/United Nations har framför allt det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Detta boende har en klass på två stjärnor och du finner det nära Chrysler Building längs med gatan E St.

från 1669kr.

Det populära hotellet Affinia Gardens har 3-stjärnig hotellstandard och har fått beundransvärt vitsord. Det är vid gatan E St i New York (Upper East Side) som du finner detta boende.

från 1669kr.

Det 4-stjärniga hotellet Mondrian Soho är utformat för företag och du finner det intill gatan Crosby Street. Hotellrummen kostar från 1669 SEK per dygn och exempel på tjänster för företag är rum för konferens och större konferensrum.

från 1669kr.

Courtyard by Marriott New York Manhattan/SoHo är ett populärt hotell med tre stjärnor som fått bra betyg av hotellgäster. Detta hotell finns nära New York University längs med gatan Varick St.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell