Användarvillkor

Dessa villkor gäller för denna domän/webbplats (billiga-hotell.nu) som tillhandahålls och drivs av FeWorks LTD, organisationsnummer 516404-3050.

Genom att använda denna webbplats eller dess information så accepterar du som besökare dessa användarvillkor och godkänner att avtalet är bindande för dig som besökare/användare.

Information på webbplatsen

Vårt mål är att tillhandahålla korrekta uppgifter och fakta om så väl destinationer, hotell och övrig information på webbplatsen. Det kan förekomma felaktigheter och du som besökare bör alltid kontrollera om viktiga uppgifter för t.ex. hotell eller resmål, och du kan inte hålla oss eller webbplatsen ansvariga för felaktigheter.

Webbtjänstens mål är hjälpa dig att hitta billiga hotell baserat på filtrering och algoritmer. Inga av de hotell som listas är rekommendationer eller rådes att boka från oss, utan kan endast ses som tänkbara alternativ.

Recensioner och tredjepartsinformation

Alla recensioner och all data genomgår granskning innan det publiceras på webbplatsen och tillgängliggörs för dig som besökare. Det är dock omöjligt att garantera auktoriteten i de recensioner och data som skickas in till oss, vilket kan medföra felaktigheter.

Cookies och Användardata

Du accepterar att vi (billiga-hotell.nu) och samarbetspartners sparar information i cookies om din användning av webbtjänsten för att kunna underlätta och förbättra din användarupplevelse på sidan, men även för att kunna tillfälligt spåra vilka samarbetspartners du anländer till.

Om du väljer att recensera ett hotell eller fylla i ett formulär på webbplatsen så accepterar du att denna data får och kan visas publikt för andra besökare.

Upphovsrätt och varumärken

All data på billiga-hotell.nu skyddas av upphovsrätten och tillhör antingen oss eller våra samarbetspartners. Du har rätt att referera till informationen men aldrig kopiera den i varken privat eller kommersiellt syfte utan tillåtelse, med undantag från utskrift i privat syfte.