Filtrera Hotell

Pris: 176-1055 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Varna

Hitta de bästa hotellen i Varna, Bulgarien för dig!
Visar 1-15 av 19 hotell i Varna. Inga hotell har filtrerats bort!
från 176kr.

I Varna hittar ni detta extremt billiga hotell som är trestjärnigt och där hotellrummen är furnerade med till exempel AC, TV (Lokala kanaler) och minibar. Hotel Amfora är namnet på boendet och du kan teckna ett rum från 176 kronor när det är lågsäsong.

från 180kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått fina omdöme av tidigare gäster så kan det 4-stjärniga Splendid Hotel vara för dig. Detta mycket billiga boende finnes nära Dormition of the Theotokos Cathedral vid gatan Bratia Shkorpil Street i Varna.

från 184kr.

Hotel Orbita är ett hotellboende som finns nära Varnas arkeologiska museum och nära sevärdheterna Varna Archaeological Museum och Dolphinarium. Hotellet är ett 2-stjärnigt hotell och med 184 kronor per natt är det ett mycket förmånligt boende.

från 222kr.

Nästan ett stenkast från sevärdheterna Dolphinarium och Roman spa hittar ni hotellet Best Western Prima Hotel som är beläget nära Varnas akvarium. Boendet är billigt och med en standard på tre stjärnor.

från 223kr.

Det billiga hotellet Hotel Citius har det mest väsentliga utbudet av faciliteter. Boendet har en standard på 3 stjärnor och ni finner det nära Varnas akvarium längs med Baba Rada str.

från 253kr.

Best Western Park Hotel är ett spahotell med avkopplande spabehandlingar. Det är på gatan Chaika nära Ticha-stadion som du finner detta 3-stjärniga spahotell.

från 260kr.

Återuppliva amouren i Varna med det sagolika och 4-stjärniga hotellet Romance Hotel. Hotellrummen kostar från 260 kronor för en kärleksfull stämning och boendet påträffas i Varna.

från 322kr.

På Divesta hittar du hotellrum från 322 kronor och en hotellstandard på fyra stjärnor. Boendet anses vara jämförelsevis bra i pris och du hittar det nära Dormition of the Theotokos Cathedral i Varna.

från 345kr.

Håll dig i trim under ditt besök i Varna med gymmet på det fyrstjärniga Hotel mOdus. Från 345 kr per dygn får du hyra hotellrummen som exempelvis har minibar, värdeförvaring och AC.

från 345kr.

Detta hotell hittar du nära Dormition of the Theotokos Cathedral, har 3 stjärnor i standard och hotellets rum har inte mer än det mest väsentliga. Ventura Park Hotel är namnet på detta boende och ni kan lägga beslag på ett rum på hotellet för 345 kronor när det är lågsäsong.

från 355kr.

Med faciliteter som bl.a. pub, massagebehandling och utomhuspool är Vezhen Hotel ett bra boende med hotellrum från 355 kr och uppåt. Boendet har en standard på tre stjärnor och påträffas nära Aladzha-klostret i Varna.

från 382kr.

På hotellet Sunshine Magnolia & Spa får ni övernatta med en standard på fyra stjärnor och rum från 382 svenska kronor per natt. Det inte så billiga hotellet finnes nära Golden Sands-stranden i Varna.

från 426kr.

Det företagsvänliga Golden Tulip Varna är ett fyrstjärnigt hotell vid A Hristo Botev Blvd. Hotellrummen kostar från 426 svenska kronor och exempel på faciliteter för företag är konferenssal och bolagscenter.

från 552kr.

Lev förtrollande vackert under din vistelse i Varna på det femstjärniga hotellet Graffit Gallery Hotel. Boendet finns nära Varnas arkeologiska museum och ni kan få ett rum på hotellet från 552 SEK per natt.

från 566kr.

På Hotel Sveta Elena finner du pub, bastu och restaurang och en standard på 4 stjärnor. Boendets rum är rustade med bl.a. Internet, luftkonditionering, TV (Lokala kanaler) och minibar.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Varna

Karta över Varna med hotell