Filtrera Hotell

Pris: 166-3886 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Chersonissos

Hitta de bästa hotellen i Chersonissos, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 31 hotell i Chersonissos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 166kr.

Hotel Dimitrion är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Moto Xperience och Vattenparken Star Beach. Det är nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta längs gatan Eleftheriou Venizelou som boendet är beläget.

från 171kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 2 stjärnor nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta och hotellrum med det enklaste ni kan tänkas vilja ha. Det går att beställa ett rum för 171 kronor per dygn på hotellet Miramare Hotel.

från 194kr.

Anna Maria Village, ett hotell som är extremt billigt och är försett med bekvämligheter som bland annat utomhuspool, pub och restaurang. Hotellet har en standard på 1 stjärna och du påträffar det i Chersonissos (Anissaras) längs vägen Froudia Anissaras.

från 195kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet Diamond Apartments & Suites. Hotellet stöter du på längs med gatan Peteinaki som ligger nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta och har en klass på 3 stjärnor.

från 211kr.

Nära Star Beach Water Park och inte långt ifrån sevärdheterna Vattenparken Star Beach och Aquaworld Aquarium finnes Memory Hotel. Detta boende är billigt och har en klass på tre stjärnor.

från 219kr.

Classic Apartments är ett tvåstjärnigt hotell i Chersonissos vid havet. Du finner det beläget intill Anissaras och får anses som ett billigt hotell i Chersonissos med rum från 219 kr.

från 219kr.

Hotellet Acropolis Apartments ligger nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta med en två standard. Det är på Dimokratias Street som boendet är beläget och är ett val i Chersonissos som räknas som billigt.

från 238kr.

Nära turistattraktionerna Moto Xperience och Vattenparken Star Beach finner ni ett tvåstjärnigt hotell vid namn Pela Maria Hotel som är tämligen enkelt. Boendet ligger nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta längs gatan Eleftheriou Venizelou Limenas Hersonisou.

från 255kr.

Marni Village, ett hotell med tre stjärnor i standard nära Star Beach Water Park. Det är på G Seferi Koutouloufari som ni hittar detta boende och är ett billigt boende i Chersonissos.

från 258kr.

Det extremt billigahotellet Korifi Suites Boutique Hotel hittas inom kort gångavstånd till många topprestauranger i Chersonissos. Detta boende har fyra stjärnor i hotellstandard och ni finner det nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta med en pirslapp från 258 kronor för ett hotellrum.

från 258kr.

Amazones Village Suite är ett extremt billigt hotell med bekvämligheter som pool (utomhus), pub och massagebehandling. Hotellet har en klass på 4 stjärnor och du stöter på det nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta längs med vägen Lyktou Road Piskopiano.

från 273kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd omtyckta restauranger i Chersonissos är det billiga Galaxy Villas ett attraktivt hotell. Rummen har ett pris från 273 SEK och det är nära Star Beach Water Park som ni du hittar detta fyrstjärniga boende.

från 274kr.

Hotellet Villa Medusa har en enstjärnig klass och rum från 274 kronor per natt. Det lite dyrare hotellet finnes nära Aquaworld Aquarium, Hersonissos, Kreta i Chersonissos.

från 274kr.

Bella Vista Apartments är ett tvåstjärnigt hotell i Chersonissos nära Acqua Plus. Ni finner detta boendet beläget vid vägen Ano Chersonissos Heraklion och med ett pris för 274kr per natt vilket får tycks som en vanlig prisnivå för staden.

från 279kr.

Nära Star Beach Water Park ligger hotellet Best Western Hotel Sunshine Village vilket har en fyrstjärnig standard. Ni finner detta boendet beläget på Seferi Str och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 279kr för ett hotellrum och natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Chersonissos

Karta över Chersonissos med hotell