Filtrera Hotell

Pris: 195-2078 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rethimnon

Hitta de bästa hotellen i Rethimnon, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 31 hotell i Rethimnon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 195kr.

Cretan Sun är ett billigt hotell som kostar från 195 kr per dygn och där du kan nyttja faciliteter som anses nödvändiga. Detta boende har 2 stjärnor som hotellstandard och ligger i Rethimnon.

från 202kr.

Hotellet Axos Hotel har en trestjärnig klass och hotellrum från 202 SEK per natt. Det är i en förort i Rethimnon som du stöter på detta hotell och det är billigt.

från 234kr.

Gäster på Seafront Apartments har ett kort avstånd till att gotta sig av sandstranden i Rethimnon. Det är vid vägen Adelianos Kampos som du hittar detta solvänliga hotell med tre stjärnor och till en kostnad från 234 SEK.

från 246kr.

Matthias Hotel Apartments är ett billigt hotell i Rethimnon med en hel del verkligen bra restauranger inom gångavstånd. Hotellet har 2 stjärnor i hotellstandard och du finner det i Rethimnon (Adelianos Kampos) med ett pris från 246 kr för ett hotellrum.

från 273kr.

Det är från priset 273 kr och uppåt som ni finner på det 4-stjärniga hotellet Olympic II Hotel Apartments. Det är nära Kara Moussa Passa-moskén i Rethimnon som du stöter på detta boende och det är rätt så bra i pris.

från 273kr.

Batis Hotel är ett billigt hotell i Rethimnon med en hel del omtyckta restauranger inom kort gångavstånd. Det är nära Fortezza fästning som ni hittar detta tvåstjärniga boende med en kostad från 273 kr per rum.

från 296kr.

Flera omtyckta matställen i Rethimnon hittas inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Olympic Palladium. Hotellrummen har priser från 296 kronor per natt och det är nära Fortezza fästning som man ni finner detta trestjärniga boende.

från 297kr.

En hel del populära matställen i Rethimnon påträffas inom ett gångavstånd till hotellet Elina Hotel. Detta hotell har tre stjärnor i hotellstandard och hittas nära Fortezza fästning med en kostad från 297 kr.

från 343kr.

Det 3-stjärniga hotellet Jo An Palace Hotel anses vara prisvärt och ligger en bit ifrån attraktionerna St. Anthony Gorge och Venetian Harbour. Det är nära Fortezza fästning längs vägen Dimitrakaki Str Rethymno som hotellet finns.

från 351kr.

Mantenia Hotel är ett hotell med tre stjärnor i standard vid havet. Ni finner detta boendet beläget intill Platanes Rethymnou Crete och boendet tillhör det mittersta prissegmentet.

från 391kr.

För bra havsläge i Rethimnon kan Creta Residence som är stationerat precis intill stranden vara ett möjligt alternativ. Hotellet är 3-stjärnigt och påträffas på vägen Platanias med ett pris från 391 kr för ett hotellrum.

från 406kr.

Alkyon Hotel har ett pris från 406 kronor per hotellrum och har faciliteter som bl.a. restaurang, pub och pool (utomhus). Detta boende har en trestjärnig hotellstandard och ligger i Rethimnon (Adelianos Kampos).

från 418kr.

Hotellet Atrium Hotel är inte speciellt billigt och har bekvämligheter som bar, restaurang och pool utomhus. Det är nära Fortezza fästning och vid vägen M. Portaliou som du springer på detta trestjärniga hotell.

från 430kr.

Spahotellet Rimondi Grand Resort & Spa har avkopplande bekvämligheter som torrbastu, pool (utomhus) och pool inomhus. Spahotellet har fyra stjärnor i standard och ni stöter på det vid havet längs med Nea Magnisia Rethimno.

från 460kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar ni på det billiga hotellet Palazzo Rimondi. Hotellet är fyrstjärnigt och du springer på det utmed gatan str & Har. Trikoupi nära Fortezza fästning.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Rethimnon

Karta över Rethimnon med hotell