Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 16-30 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 533kr.

Hotellet SkyPoint Hotel ligger nära flygplatsen med en tre standard. Det är på Mezhdunarodnoye shosse bld. som boendet är beläget och hör till de boende i Moskva som är vänligast mot reskassan.

från 537kr.

På det extremt billiga hotellet Holiday Inn Moscow Vinogradovo får ni möjligheten att utnyttja faciliteter som till exempel pool inomhus, hälsoklubb och torrbastu till ett pris från 537 SEK. Hotellet har en 4-stjärnig hotellstandard och finns vid sjön i Moskva.

från 556kr.

Intill vägen Izmailovskoe Shosse G D påträffar du det företagslämpade hotellet Izmailovo Hotel Gamma-Delta med en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen kostar från 556 kr och exempel på faciliteter för affärsresenärer är företagstjänster och kemtvätt av kläder.

från 565kr.

Artel Hotel, ett prisvärt hotell med två stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna Red Square (Krasnaya ploshchad) och Moscow Metro. Hotellet finns längs med Teatralny proezd nära Röda torget.

från 566kr.

Du har inte långt till några populära sevärdheter som Red Square (Krasnaya ploshchad) och Bolshoi Theatre från hotellet Petrovka Loft. Boendet har en hotellstandard på 1 stjärna och du påträffar det längs med vägen House Entrance Petrovka Street i Moskva.

från 574kr.

La Quinta Inn & Suites Moscow - Pullman är ett populärt hotell med många tillfredställda gäster och påträffas nära Appaloosa Horse Museum. Detta boende har en klass på två stjärnor och är ett hotell i Moskva som räknas som förmånligt.

från 584kr.

De mest avgörande bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet Hotel Tourist. Detta boende har en klass på två stjärnor och ni finner det i Moskva (Rostokino) på Selskokhozaystvennaya street.

från 597kr.

ASTRUS Moscow City Hotel är ett spahotell med spa, hälsoklubb och bastu förenat med en atmosfär som är avkopplande. Det är i Moskva vid gatan Leninsky prospect som du hittar detta 3-stjärniga spahotell.

från 657kr.

Maxima Panorama Hotel är ett trestjärnigt hotell i Moskva. Hotellrummen är utrustade med det mest viktiga du behöver för vistelsen.

från 670kr.

Aerostar Hotel är ett hotell med 4 stjärnor i Moskva (Belorusskaya). Boendet är beläget på vägen Leningradsky Prospekt bldg och är ett förmånligt alternativ med hotellrum för 670 kronor.

från 688kr.

Det billiga hotellet Basilica Hotel har det mest huvudsakliga utbudet av faciliteter. Detta boende stöter du på längs vägen Serebryanicheskiy Pereulok som är belägen i Moskva (Kremlin - Röda torget) och har en klass på 1 stjärna.

från 710kr.

I Moskva (Mnevniki) ligger hotellet Proton Business Hotel som har en 4-stjärnig standard. Ni finner detta boendet vid vägen Novozavodskaya Str. och hör till de billiga valen i Moskva.

från 710kr.

Hotellet Iris Congress Hotel har en fyrstjärnig standard och rum på hotellet från 710 kr. Det mycket billiga boendet ligger i Moskva (Degunino).

från 728kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på tre stjärnor har ni nära till de välbesökta sevärdheterna Moscow Metro och Pushkin State Museum of Fine Arts. Arbat House är ett billigt hotell i Moskva (Kremlin - Röda torget) med ett pris från 728 kronor som billigast.

från 733kr.

Hotellet Adagio Hotel on Pluschikha är byggt enbart en liten bit från sevärdheter som Tolstoy Estate Museum in Khamovniki, Pushkin House Museum on Arbat och Old Arbat (Stary Arbat). Med detta boendes standard på två stjärnor betraktas detta boende vara relativt bra i pris.

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell