Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 61-75 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1152kr.

Med ett gångavstånd till flera omtyckta matställen i Moskva är det extremt billiga Golden Apple Boutique Hotel ett bra lyx-hotell. Hotellet har fem stjärnor i klass och finnes i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) med ett pris från 1152 kronor.

från 1155kr.

Lyxhotellet Hotel Peter I finns nära Bolshoi-teatern vid gatan Neglinnaya Ulitsa. Detta hotell är utmärkt för dig som önskar en lyxigare tillvaro med bl.a. kemtvätt och hälsoklubb.

från 1173kr.

Crowne Plaza Moscow World Trade Centre är ett billigt hotell med en prislapp från 1173 SEK per natt och där du kan ta del av faciliteter som restaurang, hälsoklubb och inomhuspool. Ni finner detta boende i Moskva (Presnensky) med en hotellstandard på 5 stjärnor.

från 1188kr.

Från 1188 kronor kan ni få ett rum på Hotel Sputnik, ett hotell med faciliteter som restaurang, gym och bar. Det är nära Novodevichy-klostret och -kyrkogården i Moskva som ni stöter på detta trestjärniga boende.

från 1194kr.

Nära Kreml är hotellet Kvart Apartments Kievskaya byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Tolstoy Estate Museum in Khamovniki och Novodevichy (New Maiden) kloster och kyrkogård. Boendet är vardagligt utan att avvisa kvalitén och har en standard på 3 stjärnor.

från 1207kr.

Från 1207 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Historical Hotel Sovietsky, ett boende med bekvämligheter som är det vanligaste. Detta boende har 4 stjärnor som standard och hittas i Moskva (Belorusskaya).

från 1215kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Mercure Arbat Moscow är väldigt beundrat av tidigare gäster. Detta hotell är byggt i Moskva (Arbat) på vägen Smolenskaya Square.

från 1217kr.

Nära Novodevichy-klostret och -kyrkogården finns hotellet Moscow Apartments som har en tvåstjärnig standard. Det är längs Kutuzovsky prosp som ni finner detta boende och det hör till ett mellansegment i pris med 1217 kronor för ett hotellrum.

från 1299kr.

Det företagslämpade Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre, Moscow är ett fyrstjärnigt hotell intill vägen Europe Square. Rummen kostar från 1299 kr och på hotellet hittar du t.ex. företagsanpassade tjänster som kemtvätt av kläder och större konferensrum.

från 1311kr.

Detta är ett lyx-hotell med en standard på fyra stjärnor i Moskva (Prospekt Mira) och hotellrum med bland annat luftkonditionering, Internetanslutning och minibar. Detta boendes namn är Renaissance Moscow Olympic Hotel och det går att boka ett rum för 1311 kronor per natt.

från 1320kr.

Du finner eleganta Mamaison All-Suites Spa Hotel Pokrovka vid gatan Pokrovka Str Building i Moskva (Kremlin - Röda torget). Detta boende har både massage, inomhuspool och en lyxig stämning för alla av hotellets gäster.

från 1320kr.

Kvart Apartments Arbat är ett hotell med tre stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellrummen är utrustade med det mest väsentliga du kan behöva för övernattning.

från 1322kr.

Aquarium Hotel är ett boende som kostar från 1322 svenska kronor per dygn och där du kan ta del av bekvämligheter som är standard för hotell. Detta hotell har en klass på tre stjärnor och finns i Moskva (Strogino).

från 1337kr.

Det femstjärniga och populära lyx-hotellet Sheraton Palace Hotel Moscow är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) vid gatan Tverskaya Yamskaya Str. som ni hittar detta hotell.

från 1362kr.

Aquamarine Hotel, ett hotell som är utrustat med faciliteter som bl.a. hälsoklubb, bar och bastu. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och ni finner det nära Gamla Tretyakov-galleriet på vägen . Ozerkovskaya emb..

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell