Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 76-90 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1374kr.

Styrketräna med träningsanläggningen på det fyrstjärniga Kadashevskaya Hotel under tiden du ej njuter av Moskva. Utrustningen i hotellrummen är det viktigaste, och de har en prislapp från 1374 svenska kronor.

från 1420kr.

Spahotellet Garden Ring Hotel har lugna faciliteter som bastu, spaanläggning och massage. Spahotellet har fyra stjärnor i standard och ni finner det i Moskva (Prospekt Mira) vid Prospekt Mira building.

från 1425kr.

Detta lyxhotell är placerat i Moskva (Belorusskaya), har 5 stjärnor och hotellets rum har t.ex. minibar, luftkonditionering och Internetanslutning. Renaissance Moscow Monarch Centre Hotel är hotellets namn och du kan beställa hotellrum från 1425 kr per rum och natt.

från 1446kr.

Styrketräna med gymmet på det fyrstjärniga Radisson Blu Belorusskaya Hotel under tiden du inte njuter av Moskva. Rummen kostar från 1446 kr och är försedda med t.ex. safebox, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering.

från 1466kr.

På Tverskaya Ulitsa hittar du det lyxiga hotellet InterContinental Moscow - Tverskaya beläget i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya). Detta hotell har lyxfaciliteter och en lyxig atmosfär för alla hotellgäster.

från 1466kr.

Ganska nära sevärdheterna The Armoury (Oruzheynaya Palata) och Moscow Kremlin (Moskovsky Kreml) hittar du hotellet Park Inn by Radisson Sadu, Moscow Hotel som ligger nära Gamla Tretyakov-galleriet. Detta hotell är bättre än många andra och har en standard på 4 stjärnor.

från 1517kr.

Detta trestjärniga hotell hittas nära flygplatsen där hotellets rum har standardutrustning. Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow är hotellets namn och det är möjligt att få ett rum för 1517 SEK per rum och natt.

från 1527kr.

Korston Hotel Moscow har en prislapp från 1527 kronor per rum och har bekvämligheter som t.ex. massage, bar och hälsoklubb. Detta boende har en fyrstjärnig standard och påträffas nära Moskvas universitet.

från 1552kr.

Hotellet Sretenskaya Hotel har en 4-stjärnig standard och rum på hotellet till en kostnad från 1552 svenska kronor och uppåt. Det lite dyrare boendet finner ni i Moskva (Kremlin - Röda torget).

från 1633kr.

Moscow Suites har ett superbra läge med ett gångavstånd till de efterfrågade attraktionerna Pushkin State Museum of Fine Arts och Moscow Metro. Det är i Moskva vid Various Addresses in Central Moscow Tverskaya and New Arbat region som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 1664kr.

På gatan bld. Rozhdestvenka Street finnes lyxhotellet Hotel Savoy Moscow beläget nära Röda torget. Boendet har både företagscenter, inomhuspool och en lyxig stämning för hotellets gäster.

från 1676kr.

På Voznesenskiy Pereulok finnes det företagsanpassade hotellet Courtyard by Marriott Moscow City Center med en standard på 4 stjärnor. Här företagsfaciliteter som konferenssal, bolagscenter m.fl. och med en kostnad från 1676 SEK per natt.

från 1679kr.

Önskar du varva ned med inomhuspool, hälsoklubb och spa? Då kan kanske spahotellet Marriott Moscow Grand Hotel vara ett bra val. Spahotellet har fem stjärnor i standard och du finner det i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) vid vägen Tverskaya Street.

från 1743kr.

På hotellet Novotel Moscow Sheremetyevo Airport får du tillgång till faciliteter som bland annat torrbastu, pool inomhus och hälsoklubb till en kostnad från 1743 kr. Hotellet har en fyrstjärnig standard och finnes i anslutning till flygplatsen i Moskva.

från 1878kr.

Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow är ett spahotell med pool inomhus, spa och bastu kombinerat med en miljö som är lyxig och rogivande. Du hittar detta femstjärniga spahotell nära Röda torget på Mokhovaya.

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell