Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 91-98 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1927kr.

Önskar ni relaxa med spa, inomhuspool och bastu? Då kan kanske spahotellet Marriott Moscow Royal Aurora Hotel fungera utmärkt. Spahotellet har 5 stjärnor i klass och du påträffar det nära Bolshoi-teatern på Petrovka Street.

från 2060kr.

Det glamorösa hotellet Hotel Metropol Moscow är stationerat nära Röda torget vid gatan Teatralny Proezd. Som hotellgäst får du ta del av eleganta bekvämligheter som exempelvis företagscenter, pool inomhus och kemtvätt.

från 2288kr.

Det flotta lyxhotellet Radisson Royal Hotel, Moscow finns längs med Kutuzovsky Avenue, nära Kreml. Som hotellgäst får ni ta del av flotta faciliter som t.ex. kemtvätt, torrbastu och företagscenter.

från 2912kr.

Ni finner lyxiga Hotel Baltschug Kempinski Moscow vid Baltschug str. nära Vasilijkatedralen. Det glansfulla hotellet har stiliga faciliteter som bl.a. torrbastu, företagscenter och hälsoklubb.

från 3121kr.

Det glamorösa hotellet Ararat Park Hyatt Moscow finns nära Röda torget på vägen Neglinnaya Street No. Detta lyxiga hotell har bland annat företagscenter och kemtvätt åtkomligt för sina hotellgäster.

från 3142kr.

I Moskva (Arbat) påträffar ni lyxhotellet Lotte Hotel Moscow, beläget på Bldg Novinskiy Boulevard. Den glamorösa tillvaron ger en lyxig vistelse med bland annat hälsoklubb och torrbastu.

från 3456kr.

The Ritz-Carlton, Moscow är ett elegant hotell nära Röda torget på vägen Tverskaya Street. Som hotellgäst får ni ta del av flotta bekvämligheter som bland annat spaanläggning, massagebehandling och hälsoklubb.

från 4253kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Sokolniki har hotellrum till priser från 4253 svenska kronor per natt. Boendet stöter ni på nära Sokolniki-parken i Moskva.

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell