Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 46-60 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 922kr.

Inte långt bort från sevärdheterna New Savior Monastery (Novospassky Monastyr) och Krutitskoye Podvorye finner du Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel, ett 4-stjärnigt hotell som är bättre än många andra. Det är på gatan Bld. Kozhevnicheskaya Street i Moskva (Paveletskaya) som du hittar boendet.

från 943kr.

Detta hotell har 4 stjärnor, är beläget i Moskva (Moskvas internationella affärscenter) och har rum furnerade med bl.a. luftkonditionering, minibar och safebox. På Novotel Moscow City går det att boka ett rum från 943 kr som billigast.

från 964kr.

I Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) hittar du detta fyrstjärniga hotell med rum utrustade med bl.a. AC, värdeförvaring och minibar. Novotel Moscow Centre är namnet på hotellet och det går att få ett hotellrum för 964 kr när det är lågsäsong.

från 977kr.

Moscow Metro och Red Square (Krasnaya ploshchad) är efterfrågade attraktioner som ni hittar nära detta fyrstjärniga hotell. Med rum från 977 svenska kronor är Assambleya Nikitskaya Hotel kanske inte billigast, men har ett läge nära Kreml i Moskva.

från 982kr.

Katerina Park är ett hotell med bekvämligheter som pub, gym och restaurang. Det är i Moskva (Biryulevo) och utmed vägen Kirovogradskaya Street som ni påträffar detta 4-stjärniga hotell.

från 985kr.

Ett omtyckt lyx-hotell som erhållit ett superbetyg är Hilton Moscow Leningradskaya som finnes i Moskva (Krasnoselsky). Det populära hotellet har fem stjärnor i standard och med en kostnad för 985 kr per natt vilket tycks som en human prisnivå för Moskva.

från 1011kr.

Nära Sokolniki-parken är hotellet Holiday Inn Moscow Sokolniki byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna The Museum of Soviet Arcade Games och Sokolniki Park. Hotellet har en fyrstjärnig klass och bedöms varken vara dyrt eller billigt.

från 1014kr.

Välbesökta attraktioner som Moscow Planetarium och Patriarch's Pond ligger inte långt borta från hotellet Marco Polo Presnja Hotel. Detta hotell är 4-stjärnigt och du stöter på det i Moskva intill vägen Spiridonjevskij per..

från 1065kr.

Träna med träningslokalen på det fyrstjärniga Katerina City Hotel under tiden du inte utforskar staden Moskva. Hotellets rum ligger från 1065 kronor och är försedda med det vanligaste.

från 1121kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hotel Brighton har logi till priser från 1121 kronor. Detta hotell påträffar du nära Megasport Arena i Moskva.

från 1123kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som hittas ganska nära populära turistattraktionerna Moscow Metro och Bolshoi Theatre. Kvart Apartments Mayakovskaya ligger i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) och är ett boende där hotellrummen kostar från 1123 kronor per dygn.

från 1131kr.

Kvart Apartments är ett trestjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Cathedral of Christ the Savior och Pushkin State Museum of Fine Arts. Det är i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) utmed vägen Tverskaya Street som detta boende finns.

från 1131kr.

Nära Röda torget finnes hotellet Kvart Apartments Prospekt Mira vilket har en tvåstjärnig standard. Ni finner det beläget vid gatan Orlovo Davydovskiy pereulok och anses varken vara dyrt eller billigt för ett boende i staden.

från 1144kr.

Om ni önskar leva sagolikt i Moskva så kan det trestjärniga boendet Hotel Bentley eventuellt vara något för er. Det är i Moskva (Kremlin - Röda torget) som ni finner hotellet och där du kan få hotellrum från 1144 SEK.

från 1152kr.

På Marriott Moscow Tverskaya har man väldigt nära till många omtyckta matställen i Moskva. Boendet har fyra stjärnor i klass och finns i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) med en pirslapp från 1152 svenska kronor per natt.

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell