Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 31-45 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 786kr.

Hotellet Holiday Inn Moscow - Suschevsky har en 3-stjärnig klass och rum på hotellet till ett pris från 786 SEK. Det lite dyrare boendet ligger i Moskva (Prospekt Mira).

från 790kr.

På vägen Bolshaya Sadovaya str. stöter ni på det företagsanpassade hotellet Peking Hotel med en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 790 svenska kronor per natt och på hotellet hittar du t.ex. företagsanpassade faciliteter som konferenssal och rum för konferens.

från 815kr.

Håll dig i bra skick under din vistelse i Moskva med träningslokalen på det 4-stjärniga Borodino Hotel. Rummen har priser från 815 SEK, är billiga och har bl.a. TV (Lokala kanaler), AC och minibar.

från 817kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är billigt och är stationerat nära Atrium Mall med hotellrum som är furnerade med till exempel värdeförvaring, minibar och AC. Hotel Mandarin Moscow är hotellets namn och det går att få ett rum från 817 SEK per natt.

från 817kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Na Serpukhovke Theatrium och Danilovsky Monastery hittar du Ibis Moscow Paveletskaya, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att fördöma kvalitén. Hotellet är beläget i Moskva (Paveletskaya) längs Shchipok Str Bld.

från 827kr.

Izmailovo Alfa är ett 3-stjärnigt hotell med en kostnad från 827 kr per rum. Detta boende anses vara jämförelsevis bra i pris och du hittar det nära Izmailovsky-parken och marknaden i Moskva.

från 835kr.

Hotel Salut hittas på vägen Leninsky Prospect, är utformat för affärsrörelser och har en standard på tre stjärnor. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, större konferensrum m.m. och med en kostnad från 835 kr per dygn.

från 844kr.

Det företagsanpassade hotellet Budapest Hotel har fyra stjärnor i klass och är beläget längs vägen Linii. Du kan bli boende från 844 SEK per dygn och det finns t.ex. konferenssal och företagstjänster att boka.

från 856kr.

Det företagslämpade hotellet SK Royal Hotel har fyra stjärnor i standard och är byggt intill vägen Dmitrovsky Highway Building. Rummen kostar från 856 kr och på hotellet hittar du exempelvis bolagsanpassade faciliteter som kemtvätt och konferensrum.

från 865kr.

I Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) är hotellet Holiday Inn Moscow-Lesnaya placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Glinka Museum of Musical Culture och Tchaikovsky Concert Hall. Hotellet har en fyrstjärnig standard och med ett pris på 865 kr per rum ligger det vid genomsnittet i kostnad.

från 880kr.

Hotellet Holiday Inn Moscow Simonovsky är placerat endast en bit från sevärdheter som Intercession Monastery, New Savior Monastery (Novospassky Monastyr) och Krutitskoye Podvorye. Hotellet är ett fyrstjärnigt hotell och det hör till ett normalt prissegment för hotell i staden.

från 891kr.

Du springer på lyxiga Golden Ring Hotel längs med vägen Smolenskaya Street i Moskva (Arbat). Boendet har både torrbastu, kemtvätt och en lyxig känsla för hotellets gäster.

från 906kr.

Träna med träningslokalen på det trestjärniga Hotel Bega under tiden ni inte kopplar av i Moskva. Utrustningen i hotellrummen är standardutrustning, och de ligger från 906 kr per dygn.

från 922kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Moscow Planetarium och Moscow Zoo ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Kvart Apartments Belorusskaya som är. Det är i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) utmed gatan Gruzinsky lane som detta boende är beläget.

från 922kr.

Art Hotel har en prislapp från 922 svenska kronor per natt och har bekvämligheter som är standardutrustning. Boendet har en klass på 4 stjärnor och är beläget nära Megasport Arena i Moskva.

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell