Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 106-120 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 236kr.

Det trestjärniga hotellet Marvin Suites tycks vara prisvärt och är beläget en bit ifrån attraktionerna Sri Mariamman Temple och State Tower. Du hittar detta hotell längs vägen Sathorn Soi Sub soi Sathorn Road Yanawa Sathorn i Bangkok (Silom - Sathorn).

från 237kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor i Bangkok (Lat Krabang) och hotellrum med det mest väsentliga ni kan avses ha behov av. Det går att teckna hotellrum från 237 kr per natt på hotellet Orchid Resort.

från 240kr.

Det billiga hotellet The Paragon Inn har en prislapp från 240 SEK per rum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Du finner detta boende nära Paseo Mall i Bangkok med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 241kr.

Det 3-stjärniga hotellet The Park Residence at Bangkok har inte något lyxigt utbud av faciliteter. Boendet är rätt billigt och rummen är utrustade med det mest nödvändiga.

från 241kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor i Bangkok (Lat Krabang) och rum med standardutrustning du kan tänkas vilja ha. Det går att teckna hotellrum för 241 kronor på hotellet Ploykhumthong Boutique Resort.

från 241kr.

Från 241 SEK kan du få ett hotellrum på S33 Compact Hotel, ett billigt hotell med faciliteter som är det mest nödvändiga. Detta boende har tre stjärnor som klass och finnes i Bangkok (Sukhumvit).

från 242kr.

Relativt nära turistattraktionerna Paragon Cineplex och Jim Thompson House ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Pratunam Pavilion som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Boendet hittas längs med Soi Sangkarn Petchburi Road nära Suan Pakkard-palatset.

från 244kr.

Khaosan Palace Hotel har ett väldigt schyst läge inte långt till de populära attraktionerna The Grand Palace och Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaeo). Boendet är stationerat längs med gatan Khaosan Road Kwang Talad Yod Phra Nakhan District i Bangkok och har en standard på 3 stjärnor.

från 244kr.

First Hotel Bangkok är ett trestjärnigt hotell med träningsanläggning som ger dig möjligheten till motion under ditt besök i Bangkok. Utrustningen i de billiga rummen är t.ex. luftkonditionering, safebox och Internet, och de kostar från 244 kr per natt.

från 244kr.

City Lodge Soi 9 är ett billigt hotell i Bangkok med en hel del populära restauranger inom kort avstånd. Boendet har 3 stjärnor i standard och hittas i Bangkok (Sukhumvit) med priser från 244 SEK per dygn.

från 245kr.

Från 245 kronor kan ni få ett rum på Ten Stars Inn, ett billigt hotell med bekvämligheter som är det vanligaste. Detta boende har en trestjärnig hotellstandard och finns nära Suan Pakkard-palatset i Bangkok.

från 245kr.

Viengtai Hotel Near Khao Sarn har ett mycket bra utgångsläge, en bit bort från de omtyckta attraktionerna Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaeo) och The Grand Palace. Detta 2-stjärniga hotell hittar du på vägen Rambuttri Rd. Banglampu Pranakorn i Bangkok.

från 245kr.

Flera populära restauranger i Bangkok finnes nära det billiga hotellet Check Inn Phromphong. Rummen kostar från 245 kr och det är i Bangkok (Sukhumvit) som ni du finner detta trestjärniga hotell.

från 252kr.

En liten bit från Diamond City Hotel finner ni de efterfrågade attraktionerna Paragon Cineplex och Jim Thompson House. Det är i Bangkok längs med gatan Soi Payanark Rama Rd Rajthevee District som du finner detta trestjärniga boende.

från 255kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor i Bangkok (Sukhumvit) och rum med det vanligaste ni kan avses vara i behov av. På hotellet Ds67 Suites går det att under lågsäsong få ett rum för 255 kronor.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell