Filtrera Hotell

Pris: 178-1164 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bodrum

Hitta de bästa hotellen i Bodrum, Turkiet för dig!
Visar 1-15 av 28 hotell i Bodrum. Inga hotell har filtrerats bort!
från 178kr.

På Bodrum Nova Apart Hotel finner du torrbastu, bar och pool utomhus och en standard på tre stjärnor. Hotellrummen är försedda med exempelvis TV (Lokala kanaler), safebox och luftkonditionering.

från 186kr.

Med ett gångavstånd till många omtyckta matställen i Bodrum är det billiga Hotel Centro Bodrum ett tilltalande hotell. Rummen har ett pris från 186 svenska kronor och det är nära Bodrums slott som ni du finner detta 3-stjärniga hotell.

från 194kr.

På Serhan Hotel bor du billigt och har mycket nära till en hel del populära matställen i Bodrum. Hotellrummen kostar från 194 SEK och det är i Bodrum (Gumbet) som du ni finner detta trestjärniga boende.

från 194kr.

Hotellet Club Vela Hotel har pool utomhus, restaurang och gym tillgängligt för sina gäster. Detta boende anses vara billigt och hotellets rum har bland annat TV (Lokala kanaler), safebox och AC.

från 244kr.

Red Lion Hotel, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som inte ligger långt ifrån attraktionerna Museet för undervattensarkeologi i Bodrum och Castle of St. Peter. Detta hotell hittas utmed Umurca Mh. Sk. No: nära Bodrums slott.

från 276kr.

För mycket bad i Bodrum kan Mavi Kumsal Hotel som finnes inte långt ifrån beachen vara ett möjligt alternativ. Detta hotell är 4-stjärnigt och finns vid vägen Bardakçi Bay No: med en kostnad från 276 SEK.

från 294kr.

Det företagsvänliga Royal Arena Hotel & Resort Spa är ett femstjärnigt hotell vid Asarlik Mevkii. Adnan menderes Cad.No:. Hotellrummen har en kostnad från 294 SEK och på hotellet finns bland annat företagsanpassade faciliteter som kemtvätt och konferensrum.

från 302kr.

Med ett kort avstånd till efterfrågade attraktioner som Castle of St. Peter och Museet för undervattensarkeologi i Bodrum kanske hotellet Moonshine Apart Hotel ett okej alternativ. Det är i Bodrum intill vägen Marsmabedi Cad. No: som ni hittar detta tvåstjärniga logi.

från 383kr.

Det mycket billigastrandhotellet Azka Hotel påträffas inom kort avstånd till en mängd topprestauranger i Bodrum. Hotellrummen har priser från 383 kr per dygn och det är nära Bodrums väderkvarnar som man ni finner detta femstjärniga boende.

från 456kr.

Hotel Mavi Yakamoz är ett hotell beläget i Bodrum (Gumbet) och inte långt bort från sevärdheterna Bitez Beach och Port Bodrum Yalikavak. Hotellet har en 3-stjärnig standard och priset för ett hotellrum betraktas ej vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 465kr.

Club Hotel Flora är ett trestjärnigt hotell som är väldigt bra alternativ för etablissemang och påträffas längs Dayilar Sok No Degirmenleralti Gümbet. Hotellrummen har ett pris från 465 svenska kronor och exempel på faciliteter för affärsresenärer är bolagscenter och kemtvätt.

från 477kr.

Salmakis Resort & Spa är beläget inte långt ifrån sandstranden i Bodrum med bra utgångspunkt för att bada. Det fyrstjärniga hotellet finns längs med Bardakci Koyu med ett pris från 477 svenska kronor.

från 523kr.

Från Marina Vista Bodrum har ni kort avstånd till flera populära turistattraktioner som till exempel Museet för undervattensarkeologi i Bodrum och Castle of St. Peter. Hotellet har en hotellstandard på fyra stjärnor och du hittar det utmed vägen Neyzen Tevfik Cd No Bodrum i Bodrum.

från 523kr.

Royal Asarlik Beach Hotel & Spa är ett lyxigt spahotell med avkopplande faciliteter som massage, pool (utomhus) och gym. Spahotellet har fem stjärnor i klass och du hittar det nära Bardakci Beach vid vägen Asarlik Mevkii Adnan Menderes CD Gumbet.

från 526kr.

Hotellet Temenos Hotel har en fyrstjärnig klass och hotellrum till en kostnad från 526 svenska kronor. Det lite dyrare hotellet hittar du i Bodrum (Ortakent).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bodrum

Karta över Bodrum med hotell