Filtrera Hotell

Pris: 186-1038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Izmir

Hitta de bästa hotellen i Izmir, Turkiet för dig!
Visar 1-15 av 23 hotell i Izmir. Inga hotell har filtrerats bort!
från 186kr.

Kemeralti Market och Saat Kulesi (Clock Tower) är populära sevärdheter som du påträffar ett stenkast detta trestjärniga logi. Guzel Izmir Oteli är ett väldigt billigt hotell nära Agora i Izmir med en kostnad från 186 kronor för en natt.

från 310kr.

Oglakcioglu Park Hotel Boutique Class är ett populärt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra betyg. Det är nära Agora längs med Sokak No: Cankaya som ni stöter på detta extremt billiga hotell i Izmir.

från 339kr.

Ni har nära till en mängd efterfrågade sevärdheter som Kemeralti Market och Saat Kulesi (Clock Tower) från hotellet Hotel Baylan- Basmane. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni stöter på det i Izmir intill gatan Sokak No: Basmane Konak.

från 346kr.

Nära Konaktorget är hotellet Aksan Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Asansor och Kemeralti Market. Med en standard på 4 stjärnor anses detta hotell vara mycket billigt.

från 355kr.

Marlight Boutique Hotel - Boutique Class är ett spahotell med spaanläggning, pool inomhus och gym tillsammans med en atmosfär som är rogivande. Spahotellet har 4 stjärnor i klass och ni påträffar det nära Agora längs med Fevzipasa Bulvari Sokak No: Cankaya.

från 368kr.

Det trestjärniga hotellet Otel Yumukoglu är ett prisvärt hotell som bara är placerat en liten bit bort ifrån sevärdheterna Saat Kulesi (Clock Tower) och Kemeralti Market. Det är på vägen Sok. No: Cankaya nära Agora som du finner hotellet.

från 400kr.

Populära sevärdheter som Kemeralti Market och Asansor finner du en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. Från 400 svenska kronor kan ni få ett rum på det billiga Anemon Izmir Hotel nära Konaktorget i Izmir.

från 416kr.

Balcova Thermal Hotel är ett hotell som tycks vara billigt och är utrustat med bekvämligheter som tillexempel hälsoklubb, restaurang och inomhuspool. Det är i Izmir (Narlidere) och på vägen Vali Hüseyin Caddesi No: som du påträffar detta fyrstjärniga hotell.

från 426kr.

Du har nära till några efterfrågade sevärdheter som Kemeralti Market och Asansor från hotellet Blanca Hotel. Detta hotell har en hotellstandard på fyra stjärnor och ni påträffar det längs med gatan Murselpasa Bulvari SK No Kahramanlar i Izmir.

från 480kr.

Med bekvämligheter som bland annat gym, restaurang och torrbastu är Armis Hotel ett fräscht hotell med hotellrum från 480 kronor och uppåt. Detta boende har 4 stjärnor som klass och är byggt nära Agora i Izmir.

från 523kr.

Ganska nära turistattraktionerna Saat Kulesi (Clock Tower) och Kemeralti Market hittar ni hotellet Beyond Hotel - Boutique Class som är beläget nära Konaktorget. Det är ett fyrstjärnigt hotell och priset för en natt anses ej vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell i Izmir.

från 550kr.

Nära Saat Kulesi och nära sevärdheterna Saat Kulesi (Clock Tower) och Konak Square finnes Best Western Plus Hotel Konak. Hotellet är bättre än genomsnittet och med en klass på fyra stjärnor.

från 585kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som påträffas nära välbesökta turistattraktionerna Asansor och Kemeralti Market. Residence Boutique Hotel påträffas nära Konaktorget i Izmir och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 585 SEK.

från 604kr.

Det glamorösa hotellet Crowne Plaza Izmir är byggt i Izmir (Balcova) på vägen Inciralti Street Nr. Den lyxiga tillvaron ger ett bra lugn med exempelvis inomhuspool och pool (utomhus).

från 619kr.

Hotellet myhotel har framför allt det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Hotellet har fyra stjärnor i klass och du finner det vid vägen Cumhuriyet Bulvari No Alsancak nära Konaktorget.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Izmir

Karta över Izmir med hotell