Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 16-30 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 510kr.

Detta 2-stjärniga hotell finnes ganska nära de välbesökta sevärdheterna Cable Car Museum och Beach Blanket Babylon. Från 510 kronor per natt kan ni få ett hotellrum på det väldigt billiga Grant Plaza Hotel nära Union Square i San Francisco.

från 510kr.

Från San Remo Hotel har ni nära till några populära turistattraktioner som t.ex. Beach Blanket Babylon och Pier 39. Detta logi är enstjärnigt och du hittar det i San Francisco intill Mason Street.

från 516kr.

Nära Palace of Fine Arts hittar du detta tvåstjärniga och extremt billiga hotell med hotellrum försedda med standardutrustning. Det går att teckna ett rum från 516 kronor per dygn på hotellet Days Inn San Francisco Lombard.

från 516kr.

En liten bit bort från attraktionerna Palace of Fine Arts och San Francisco Maritime National Historical Park hittar du Greenwich Inn, ett 2-stjärnigt hotell som är någorlunda enkelt. Du stöter på boendet längs med gatan Steiner St i San Francisco (Cow Hollow).

från 529kr.

Det billigahotellet Super 8 Union Square San Francisco är byggt inom kort gångavstånd till många bra matställen i San Francisco. Detta hotell har två stjärnor i hotellstandard och ni hittar det nära Union Square med en kostad från 529 kr för en natt.

från 530kr.

Du har inte långt till många populära sevärdheter som Asian Art Museum och Marrakech Magic Theater från hotellet City Center Inn & Suites. Detta boende är enstjärnigt och du finner det i San Francisco intill vägen Street.

från 542kr.

Det billigahotellet Travelodge By The Bay är beläget inom gångavstånd till åtskilliga bra matställen i San Francisco. Detta boende har två stjärnor i standard och ni finner det nära Lombard Street med en pirslapp från 542 SEK för ett hotellrum.

från 542kr.

Många populära matställen i San Francisco ligger nära det billiga hotellet Inn on Broadway. Rummen kostar från 542 kr per dygn och det är nära Lombard Street som du påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 548kr.

Detta tvåstjärniga hotell hittas väldigt nära de omtyckta sevärdheterna Marrakech Magic Theater och Cable Car Museum. Monarch Hotel är ett billigt hotell nära Asian Art Museum i San Francisco med en prislapp från 548 SEK som billigast.

från 553kr.

Union Square Plaza Hotel är ett billigt hotell i San Francisco med flera verkligen bra matställen inom kort avstånd. Hotellrummen kostar från 553 SEK per natt och det är nära Union Square som man du hittar detta tvåstjärniga boende.

från 574kr.

Du har inte långt till flera välbesökta attraktioner som Cable Car Museum och Chinatown från hotellet The Mosser. Det är i San Francisco intill vägen Street som du påträffar detta tvåstjärniga logi.

från 574kr.

Det 3-stjärniga hotellet Cartwright Hotel Union Square är utformat för firmor och du stöter på det vid vägen Sutter Street. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, kemtvätt m.fl. och med en kostnad från 574 svenska kronor.

från 574kr.

Många omtyckta restauranger i San Francisco finns inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Super 8 San Francisco Fisherman's Wharf. Hotellrummen kostar från 574 kr och det är nära Palace of Fine Arts som du ni stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 574kr.

Med ett kort avstånd till efterfrågade attraktioner som Chinatown och Cable Car Museum kanske hotellet Hotel Stratford, a C-Two Hotel ett läckert alternativ. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och ni stöter på det längs med gatan Powell St i San Francisco.

från 574kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Cable Car Museum och Marrakech Magic Theater ligger ett tvåstjärnigt hotell vid namn The Opal - San Francisco som anses vara ganska okomplicerat. Det är på gatan Van Ness Ave nära Asian Art Museum i San Francisco som du hittar detta boende.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell