Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 76-90 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 767kr.

Knights Inn San Francisco / Near the Presidio är ett 1-stjärnigt hotell i San Francisco nära Palace of Fine Arts. Detta hotell ligger på Richardson Ave och det hör inte till de billigare hotellen, utan hör snarare till mellanklassen med en kostnad från 767 kronor.

från 767kr.

Passa på och träna med träningsanläggningen på det trestjärniga The Pickwick Hotel under tiden ni inte underhåller dig i San Francisco. Utrustningen i de billiga rummen på hotellet är det vanligaste, och de har ett pris från 767 kronor per natt.

från 767kr.

Regency Inn är ett hotell i San Francisco med många riktigt bra matställen inom kort gångavstånd. Hotellet har två stjärnor i klass och ni hittar det nära Asian Art Museum i San Francisco med en pirslapp från 767 SEK för ett rum.

från 767kr.

Detta är ett hotell med en standard på två stjärnor nära Union Square och rum med standardutrustning ni kan avses vara i behov av. På Hotel Metropolis är det möjligt att boka ett rum från 767 kr som billigast.

från 767kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära restauranger i San Francisco är det billiga Executive Hotel Vintage Court ett attraktivt hotell. Det är nära Union Square som ni stöter på detta trestjärniga boende med en pirslapp från 767 svenska kronor.

från 806kr.

På det 3-stjärniga hotellet Queen Anne Hotel kan du få njuta av romansenpå bästa sätt i San Francisco. Det är nära Asian Art Museum i San Francisco som du hittar hotellet och där ni har tillfället att bo från 806 kr.

från 822kr.

Med ett kort avstånd till många populära matställen i San Francisco är Wharf Inn ett tilltalande hotell. Rummen kostar från 822 kronor per dygn och det är nära Fisherman's Wharf som du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 832kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger ganska nära välbesökta sevärdheterna Chinatown och Cable Car Museum. Warwick San Francisco Hotel påträffas nära Union Square i San Francisco och är ett boende där rummen har en prislapp från 832 kr per dygn.

från 832kr.

Välbesökta sevärdheter som Asian Art Museum och Marrakech Magic Theater påträffar ni inte långt ifrån detta 3-stjärniga hotell. Carriage Inn är stationerat nära Westfield San Francisco Center Shopping Mall och är ett boende där hotellets rum ligger från 832 kronor.

från 832kr.

På Chancellor Hotel on Union Square har man inte långt till en hel del omtyckta matställen i San Francisco. Det är nära Union Square som du finner detta trestjärniga hotell med priser från 832 SEK per rum och natt.

från 832kr.

Da Vinci Villa är ett trestjärnigt boende i San Francisco med en romantisk stuk. Rummen på hotellet har ett pris från 832 kronor för en sagolik atmosfär och hotellet hittas nära Lombard Street i San Francisco.

från 832kr.

Ett beundrat hotell är Hotel Abri - Union Square som du finner nära Union Square och har flera belåtna gäster. Klassen är trestjärnig för detta boende och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris från 832kr per natt.

från 832kr.

Hotel Kabuki - a Joie de Vivre Boutique Hotel är ett trestjärnigt boende i San Francisco med en mysig prägel. Hotellrummen kan ni reservera från 832 SEK och du hittar hotellet i San Francisco (Cultural District).

från 832kr.

Om ni vill bo på ett populärt spa-hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det 3-stjärniga Marriott Courtyard San Francisco Downtown vara något för dig. Detta hotell är byggt nära Universitetes konstakademi vid vägen St i San Francisco.

från 832kr.

Travelodge at the Presidio är ett populärt hotell med 2 stjärnor som fått bra omdöme. Detta hotell är beläget nära Palace of Fine Arts på gatan Lombard St i San Francisco.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell