Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 61-75 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 703kr.

Efterfrågade sevärdheter som Grace Cathedral och Marrakech Magic Theater finner du inte långt ifrån detta tvåstjärniga hotell. Från 703 svenska kronor per natt kan ni få ett hotellrum på Alexis Park Hotel nära Asian Art Museum i San Francisco.

från 703kr.

Hotel Fusion, a C-Two Hotel är ett 3-stjärnigt hotell med bekvämligheter som restaurang, gym och bar. Hotellet är rätt billigt och rummen är furnerade med standardutrustning.

från 703kr.

The Andrews Hotel har ett superbra läge inte långt till de välbesökta turistattraktionerna Chinatown och Cable Car Museum. Detta tvåstjärniga hotell hittar du på vägen Post St i San Francisco.

från 703kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på två stjärnor har ni nära till de välbesökta sevärdheterna Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum. Baldwin Hotel är ett hotell nära Union Square i San Francisco med ett pris från 703 kronor som billigast.

från 703kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som ligger nära populära attraktionerna Chinatown och Cable Car Museum. Med rum från 703 kr är King George Hotel - Union Square billigt med en fin placering nära Union Square i San Francisco.

från 703kr.

Hotellet Phoenix Hotel, a Joie de Vivre Boutique Hotel har pub, pool utomhus och restaurang tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är rustade med standardutrustning du behöver för övernattning.

från 703kr.

Detta trestjärniga hotell ligger mycket nära de omtyckta sevärdheterna Cable Car Museum och Beach Blanket Babylon. Det är nära Universitetes konstakademi i San Francisco som du finner Club Quarters in San Francisco, ett billigt boende med hotellrum från 703 kr per natt.

från 703kr.

Ramada Limited San Francisco är ett 2-stjärnigt boende med ett pris från 703 svenska kronor per dygn. Det inte allt för billiga hotellet finner du i San Francisco (Marina District).

från 703kr.

En kort bit från Parc 55 Wyndham San Francisco - Union Square påträffar du de välbesökta attraktionerna Cable Car Museum och Chinatown. Detta fyrstjärniga hotell finner ni på gatan Cyril Magnin St i San Francisco.

från 703kr.

Mystic Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som anses vara prisvärt och är beläget inte långt ifrån attraktioner som Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum. Du stöter på hotellet längs med vägen Stockton St nära Union Square.

från 761kr.

Välbesökta attraktioner som Cable Car Museum och Marrakech Magic Theater ligger en bit bort från hotellet COVA Hotel. Detta trestjärniga hotell påträffar ni på gatan Ellis St i San Francisco.

från 767kr.

Hotel Nikko San Francisco är ett populärt spahotell med standard på 4 stjärnor som fått bra betyg av hotellgäster. Det är i San Francisco längs med Mason St nära Union Square som ni hittar detta väldigt billiga boende.

från 767kr.

Välbesökta turistattraktioner som Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum finner du inte långt ifrån detta 2-stjärniga hotell. Från 767 kronor per dygn kan ni få rum på Hotel des Arts nära Union Square i San Francisco.

från 767kr.

Ni har nära till några stycken populära turistattraktioner som Cable Car Museum och Beach Blanket Babylon från hotellet Nob Hill Motor Inn. Detta 2-stjärniga hotell ligger på gatan Pacific Ave i San Francisco.

från 767kr.

Ett populärt hotell som mottagit ett superomdöme är Petite Auberge, a Joie de Vivre Boutique Hotel som påträffas nära Union Square. Klassen för detta boende ligger på tre stjärnor och priset för ett rum tycks inte vara direkt dyrt jämfört med andra hotell.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell