Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 46-60 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 638kr.

Håll igång konditionen under ditt besök i San Francisco med träningsanläggningen på det tvåstjärniga Beresford Hotel. Rummen är billiga och har ett pris från 638 SEK med utrustning som t.ex. har minibar, Internetanslutning och TV (Lokala kanaler).

från 638kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger väldigt nära välbesökta attraktionerna Chinatown och Cable Car Museum. Hotel Carlton, a Joie de Vivre Boutique Hotel är ett mycket billigt hotell nära Union Square i San Francisco med priser från 638 svenska kronor och uppåt.

från 638kr.

Beach Blanket Babylon och Cable Car Museum är välbesökta attraktioner som ni påträffar ett stenkast detta 2-stjärniga logi. Castle Inn ligger nära Lombard Street i San Francisco och är ett billigt hotell där hotellrummen ligger från 638 SEK per natt.

från 638kr.

Det tvåstjärniga hotellet Bay Bridge Inn är ett prisvärt hotell som enbart är placerat en bit från sevärdheter som Marrakech Magic Theater och AT&T Park. Hotellet är beläget längs med Harrison St nära Westfield San Francisco Center Shopping Mall.

från 638kr.

Med 2-stjärnig klass är detta ett utmärkt hotell en liten bit från välbesökta turistattraktioner som Asian Art Museum och Marrakech Magic Theater. Det är nära Westfield San Francisco Center Shopping Mall som ni finner Good Hotel, ett billigt hotell med rum från 638 svenska kronor som billigast.

från 645kr.

Det tvåstjärniga hotellet BridgePoint Inn Daly City har rum till ett pris från 645 svenska kronor. Det inte så billiga hotellet hittar du nära Candlestick Park i San Francisco.

från 645kr.

Med 2-stjärnig hotellstandard är detta ett idealiskt hotell en liten bit från efterfrågade turistattraktioner som Marrakech Magic Theater och Grace Cathedral. Embassy Hotel påträffas nära Asian Art Museum i San Francisco och är ett boende där hotellrummen ligger från 645 svenska kronor per natt.

från 645kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är något ni måste ha så kan kanske Sweden House Hotel vara hotellet för dig med en kostnad från 645 SEK per natt. Boendet har en enstjärnig hotellstandard och ligger nära Union Square i San Francisco.

från 652kr.

Knights Inn San Francisco/On Lombard Street är ett enstjärnigt boende med priser från 652 SEK per rum och natt. Det är nära Palace of Fine Arts i San Francisco som ni stöter på boendet och det är tämligen billigt.

från 658kr.

Holiday Inn Golden Gateway har ett mycket bra läge nära till de välbesökta attraktionerna Marrakech Magic Theater och Cable Car Museum. Detta logi är 3-stjärnigt och du finner det i San Francisco vid gatan Van Ness Ave.

från 677kr.

Efterfrågade sevärdheter som Alamo Square och Painted Ladies stöter du på inte långt ifrån detta 3-stjärniga hotell. Med rum från 677 svenska kronor är Hotel Tomo, a Joie de Vivre Hotel mycket billigt med ett läge i San Francisco (Cultural District).

från 677kr.

Det mycket billigahotellet Holiday Inn Express and Suites Fisherman's Wharf ligger inom kort gångavstånd till en mängd toppkrogar i San Francisco. Det är nära Lombard Street som detta 3-stjärniga hotell är byggt med rum från 677 kronor.

från 684kr.

Trestjärniga hotellet Holiday Inn San Francisco-Fisherman's Wharf finner du nära Lombard Street i San Francisco. Det är längs Columbus Ave som du påträffar detta boende och som räknas som förmånligt.

från 690kr.

Holiday Inn Civic Center San Francisco har ett mycket bra turistläge nära till de välbesökta attraktionerna Marrakech Magic Theater och San Francisco Opera. Detta hotell är trestjärnigt och du påträffar det i San Francisco vid gatan St.

från 696kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som ligger i San Francisco (Cultural District) med rum som är försedda med det enklaste. Det är möjligt att beställa hotellrum för 696 kr per dygn på hotellet Vagabond Inn San Francisco.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell