Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 91-105 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 832kr.

Det företagslämpade Best Western Plus Americania är ett trestjärnigt hotell intill gatan St. Konferenssal och kemtvätt av kläder är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har ett pris från 832 svenska kronor per natt.

från 832kr.

Civic Center Motor Inn är ett 2-stjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Marrakech Magic Theater och Asian Art Museum. Det är på vägen St nära Louise Davies Symphony Hall som du finner hotellet.

från 871kr.

Hilton San Francisco Union Square är ett 4-stjärnigt hotell som är mycket bra alternativ för firmor och finnes intill O'Farrell St.. Du kan bli hotellgäst från 871 SEK och det finns exempelvis kemtvätt och rum för konferens att ta del av.

från 871kr.

Spahotellet Hilton San Francisco Downtown/Financial District har harmoniska faciliteter som gym, spa och massagebehandling. Spahotellet har fyra stjärnor i klass och du stöter på det nära Union Square vid vägen Kearny St.

från 896kr.

Med ett litet gångavstånd till efterfrågade turistattraktioner som Chinatown och Cable Car Museum kanske hotellet San Francisco Marriott Marquis ett okej alternativ. Hotellet har en klass på fyra stjärnor och ni stöter på det intill St i San Francisco.

från 896kr.

Du har ett stenkast bort till flera välbesökta attraktioner som Fisherman's Wharf och Musee Mecanique från hotellet Francisco Bay Inn. Detta tvåstjärniga hotell finner ni på vägen Lombard St i San Francisco.

från 896kr.

På det trestjärniga hotellet Villa Florence kan ni få njuta av romansen på nytt i San Francisco. Det är nära Union Square i San Francisco som ni finner boendet och där du kan få rum på hotellet från 896 SEK.

från 896kr.

Med trestjärnig klass är detta ett mycket bra boende en liten bit från populära attraktioner som Asian Art Museum och Marrakech Magic Theater. Det är nära Louise Davies Symphony Hall i San Francisco som ni finner Inn at the Opera, ett hotell med rum från 896 SEK som billigast.

från 896kr.

Ni har inte långt till en hel del populära turistattraktioner som Cable Car Museum och Chinatown från hotellet Best Western Hotel California. Detta trestjärniga hotell hittar ni på vägen Geary St i San Francisco.

från 959kr.

Det trestjärniga hotellet Hilton San Francisco Fisherman's Wharf har logi till en kostnad från 959 SEK och uppåt. Detta hotell hittas nära Lombard Street i San Francisco och det är inte bland de mest prisvärda boendena.

från 961kr.

Flera omtyckta restauranger i San Francisco är beläget inom ett kort avstånd till hotellet Hotel Vertigo. Boendet har två stjärnor i standard och ni finner det nära Union Square med en kostad från 961 kr för en natt.

från 961kr.

Americas Best Value Inn & Suites-San Francisco/Golden Gate, ett hotell som är försett med sådana faciliteterna som endast anses vara grundläggande. Detta hotell hittar du längs med gatan Lombard St som ligger nära Exploratorium och med en standard på två stjärnor.

från 961kr.

Nära Union Square hittar man det populära lyx-hotellet InterContinental San Francisco som mottagit ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellgäster. Boendet har en standard på fyra stjärnor och anses varken vara dyrt eller billigt.

från 961kr.

InterContinental Mark Hopkins är ett omtyckt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra vitsord av tidigare gäster. Hotellet är billigt och ligger nära Union Square längs med vägen Nob Hill i San Francisco.

från 961kr.

Det romantiska boendet Hotel Rex, a Joie de Vivre Boutique Hotel har en hotellstandard på tre stjärnor och är ett självklart alternativ för en romantisk vistelse i San Francisco. Detta boende ligger nära Union Square i San Francisco och ni kan boka ett rum på hotellet från 961 SEK per dygn.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell